UEFA: Ορίστηκε σε νέα ημερομηνία το Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Χάιφα

Η UEFA προχώρησε στην αναβολή αγώνων Ισραηλινών ομάδων, ενώ όρισε νέες ημερομηνίες. Τι αποφασίστηκε για το Βέλγιο-Σουηδία.

UEFA: Ορίστηκε σε νέα ημερομηνία το Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Χάιφα

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή δεν θα γινόταν να μην έχει επιπτώσεις και στον αθλητισμό. Έτσι η UEFA προχώρησε στην αναβολή δύο αναμετρήσεων.

Συγκεκριμένα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανέβαλλε τις αναμετρήσεις Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Χάιφα και Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ζόρια Λουάνσκ για το Europa League και το Conference League αντίστοιχα.

Η εμπόλεμη κατάσταση στον Ισραήλ υποχρέωσε την ομοσπονδία να πάρει αυτή την απόφαση. Το πρώτο παιχνίδι που αφορά στον όμιλο του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου, ενώ το δεύτερο θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου.

Ακόμη ξεκαθαρίστηκε πως δεν θα διεξαχθούν αγώνες στο Ισραήλ μέχρι νεωτέρας, ενώ η ομοσπονδία της χώρας και τα κλαμπ θα πρέπει να βρίσκονται σε επαφές για να βρουν εναλλακτικές έδρες σε ουδέτερες χώρες.

Όσον αφορά στο παιχνίδι Βέλγιο-Σουηδία που διεκόπη εξαιτίας του τρομοκρατικού χτυπήματος στις Βρυξέλλες και με το σκορ στο 1-1, ολοκληρώνεται με αυτό το σκορ και οι δύο ομάδες παίρνουν από έναν βαθμό.