ΑΕΚ - Άγιαξ: Βρέθηκαν οι υπεύθυνοι για το εθνικιστικό πανό - Ισόβια αποβολή από την OPAP Arena

Στην ταυτοποίηση των οπαδών που σήκωσαν το εθνικιστικό πανό για το Κόσοβο προχώρησε η ΑΕΚ. Δεν ξαναμπαίνουν στην OPAP Arena

ΑΕΚ - Άγιαξ: Βρέθηκαν οι υπεύθυνοι για το εθνικιστικό πανό - Ισόβια αποβολή από την OPAP Arena

Ότι θα βρεθούν και θα αποβληθούν εφ' όρου ζωής από την ΟPAP Arena είχε διαμηνύσει με ανακοίνωσή της ΑΕΚ όσον αφορά τους υπεύθυνους της ανάρτησης του πανό που ανέγραφε «Το Κόσοβο είναι Αλβανία» στην αναμέτρηση του Europa League κόντρα στον Άγιαξ.

Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες έγινε σήμερα το απόγευμα (6/10) με την ΑΕΚ παράλληλα να εκφράζει τον αποτροπιασμό της για το σύνθημα που όπως ανέφερε δε συνάδει με την ιστορία και τα ιδεώδη του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που είχε εκδώσει νωρίτερα η ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει απερίφραστα την εμφάνιση έστω και για λίγα δευτερόλεπτα στο γήπεδο μας ενός πανό με ακραίο εθνικιστικό περιεχόμενο. Που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις ιστορικές καταβολές του συλλόγου μας, ούτε φυσικά με όσα πρεσβεύει από ιδρύσεως του.

Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα στα λόγια, καθώς το έχει κάνει στην πράξη με τρόπους που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και με πρωτοβουλίες που καμιά άλλη ομάδα δεν έχει πάρει, ενάντια στον πόλεμο.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο θλιβερό και εξοργιστικό περιστατικό, η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει πως δεν θα μείνει έτσι. Ήδη δρομολογούμε ενέργειες για να αποδοθούν οι ευθύνες για την έστω και στιγμιαία – επαναλαμβάνουμε- εικόνα που δικαίως προβλημάτισε την μεγάλη μάζα του φίλαθλου κόσμου μας, ο οποίος εξάλλου έχει αποδοκιμάσει έντονα.

Θα εντοπίσουμε οπωσδήποτε τους υπεύθυνους και θα απαγορευτεί δια παντός η είσοδός τους στο γήπεδο μας».