Ολυμπιακός: Ανοιχτή μία θέση στην επίθεση

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕΡΒΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - Δεν θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην αποψινή αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα. 

Ολυμπιακός: Ανοιχτή μία θέση στην επίθεση

Ο Ισπανός προπονητής δεν άνοιξε τα χαρτιά του στη χθεσινή προπόνηση, αλλά σε σχέση με το ματς των Ιωαννίνων δεν αναμένονται πολλές αλλαγές. Συγκεκριμένα στην άμυνα Ντόη και Ρέτσος θα παίξουν από την αρχή, αφού ο Φρέιρε είναι στα… πιτς.

Ο Ροντινέι φυσικά θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ αριστερά φαβορί είναι ο Ορτέγκα.

Ο Αργεντινός έκανε καλό ματς στα Γιάννενα και έχει τον πρώτο λόγο να παίξει και απόψε από την αρχή. Από κει και πέρα από τη στιγμή που ο Έσε είναι διαθέσιμος θα πάρει θέση δίπλα στον Μαντί Καμαρά εκεί που στα Γιάννενα είναι ξεκινήσει ο Αλεξανδρόπουλος.

Στην επίθεση Ελ Κααμπί και Φορτούνης έχουν σίγουρες τις θέσεις τους. Για τις άλλες δύο θέσεις είναι υποψήφιοι τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Ποντένσε, Μασούρα και Μπιέλ.

Ο Ισπανός έπαιξε από την αρχή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ και δεν ήταν κακός. Αντίθετα έκανε ένα καλό ματς και με συμμετοχή σε αρκετές φάσεις.

Ο Ποντένσε που σημείωσε δύο τέρματα σε εκείνη την αναμέτρηση θα είναι και πάλι βασικός και επί της ουσίας Μασούρας και Μπιέλ διεκδικούν την άλλη θέση. Φαβορί, όμως, μοιάζει ο Έλληνας άσος.