Αλεξανδρόπουλος: «Έχουμε αυτοπεποίθηση θα πάρουμε τη νίκη»

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάτσκα Τόπολα και τόνισε πως η ομάδα του έχει αυτοεποίθηση.

Αλεξανδρόπουλος: «Έχουμε αυτοπεποίθηση θα πάρουμε τη νίκη»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα και τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά έχει αυτοπεποίθηση και πιστεύει πως θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:

Το γεγονός ότι δεν πήρατε τη νίκη στην πρεμιέρα σας γεμίζει με επιπλέον άγχος;

Δεν έχουμε άγχος και πίεση έχουμε αυτοπεποίθηση γιατί ξέρουμε την ομάδα. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα και σε μία καλή έδρα. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Θεωρείτε ότι χρωστάτε κάτι στους εαυτούς σας με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα και το πώς εξελίχθηκε;

Πολλές φορές μπορεί να κάνεις καλές εμφανίσεις αλλά αυτό που μετράει στην Ευρώπη είναι οι τρεις βαθμοί. Είδαμε ότι με μία κακή εμφάνιση στο Βέλγιο με την Γκενκ είμαστε εδώ. Οφείλουμε όμως να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που δεν πήραμε στην πρεμιέρα.

Πόσο έχεις αλλάξει από το παιχνίδι με τη Γκενκ που είχες σκοράρει κιόλας;

Το γκολ που έβαλα στην Γκενκ ήταν σημαντικό όπως και η πρόκριση. Ήμουν δύο εβδομάδες στην ομάδα τότε. Τώρα είμαι δύο μήνες και αισθάνομαι ευχάριστα. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα ότι ο προπονητής θέλει να με βελτιώσει και αυτό με κάνει να δίνω τα πάντα. Η αυτοπεποίθηση είναι εκεί, οι στόχοι είναι το μόνο που μένει είναι να απολαύσουμε τη διαδρομή.