Σβαμπ: «Ισοδύναμες τέσσερις ελληνικές ομάδες»

Ο Αυστριακός χαφ του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ μίλησε στο «Kicker» για το ελληνικό πρωτάθλημα και το ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σβαμπ: «Ισοδύναμες τέσσερις ελληνικές ομάδες»

Δηλώσεις στο γερμανικό περιοδικό "Kicker" έκανε ο Στέφαν Σβαμπ με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Παράλληλα μίλησε και για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

*** «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την Άιντραχτ. Μετά τη σημαντική νίκη που πήραμε στην πρεμιέρα στο Ελσίνκι θέλουμε να πάμε ακόμη παραπέρα. Η δεύτερη θέση του ομίλου είναι ο μίνιμουμ στόχος μας αλλά απέναντι στην Φρανκφούρτη μπορούμε να χτυπήσουμε και την πρώτη θέση της βαθμολογίας».

*** «Και οι 4 μεγάλες ελληνικές ομάδες έχουν αυξήσει σε σημαντικό βαθμό το μπάτζετ τους και πήραν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Για πρώτη φορά, όσο βρίσκομαι εγώ στην Ελλάδα και οι τέσσερις είναι ισοδύναμες και αυτός είναι και ο βασικός λόγος της αντεπίθεσης των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη με τέσσερις ομάδες στους ομίλους».
*** «Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων ομάδων δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν στην Ελλάδα. Έτσι και για εμάς η παρουσία τόσων πολλών φιλάθλων της Άιντραχτ θα είναι κάτι καινούργιο. Περιμένω να δω μια ωραία ατμόσφαιρα στην Τούμπα, αλλά και στην Φρανκφούρτη στο τέλος του Νοέμβρη όπου θα ταξιδέψουν χιλιάδες δικοί μας οπαδοί».