Μάγκνουσον: «Ο Μπρινιόλι πήρε… ρεπό με την Βιγιαρεάλ

Μνεία στην αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού απέναντι στην Βιγιαρεάλ έκανε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Μάγκνουσον: «Ο Μπρινιόλι πήρε… ρεπό με την Βιγιαρεάλ

Δηλώσεις στην εφημερίδα «Sportday» έκανε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον:

«Θεωρώ πως βρήκαμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον κι όλοι μαζί το παιχνίδι μας με τη Βιγιαρεάλ. Παίξαμε πολύ καλά κι είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Δεν τους αφήσαμε καν να βρουν μια ευκαιρία για να μας απειλήσουν με σουτ εντός εστίας. Ο Μπρινιόλι πήρε… ρεπό και θα έπρεπε να προπονηθεί κανονικά την επόμενη μέρα με όλη την υπόλοιπη ομάδα. Ήταν ένα συνολικά πολύ γεμάτο παιχνίδι απ’ όλη την ομάδα. Νιώθαμε ότι και οι φίλαθλοί μας το ευχαριστήθηκαν πολύ. Τους αξίζει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για τη βοήθεια που μας έδωσαν και σε αυτόν τον αγώνα».

Μεταξύ άλλων μίλησε:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Η συγκέντρωσή μας είναι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ανυπομονούμε για το συγκεκριμένο ματς. Αυτή η νίκη μας έδωσε μεγάλη δύναμη και αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό για μας το γεγονός πως πάνε να δώσουμε αυτό παιχνίδι, δείχνοντας πως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».

Για τα γκολ των Ιωαννίδη και Σπόραρ: «Ο Φώτης σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ, με τη λόμπα που έκανε πάνω από τον τερματοφύλακα. Ένα τέρμα στο καλύτερο σημείο του αγώνα. Και το γκολ του Αντράζ επίσης ήταν πάρα πολύ σημαντικό και για την ομάδα, αλλά και για τον ίδιο, για την αυτοπεποίθησή του. Χρειαζόμαστε τα γκολ του. Επέστρεψε στο σκοράρισμα κι όλοι μας τον στηρίζουμε μέχρι τέλους σε αυτό. Ξέρουμε ότι σε αυτή τη δουλειά μπορεί να έχεις καλές κι άσχημες μέρες, αλλά ο Σπόραρ είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Τα πήγε πολύ καλά και σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα. Είναι σημαντικό να έχουμε και τους δύο επιθετικούς μας σε τόσο καλή κατάσταση».