Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ: Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός έχασε άδοξα από τη Φράιμπουργκ πληρώνοντας λάθη σε άμυνα και επίθεση. Ο Ελ Κααμπί ξεχώρισε για τα γκολ, ο Φορτούνης και ο Ροντινέι είχαν σημαντική προσφορά. 

Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ: Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το αριστερό στο Europa League χάνοντας με πικρό τρόπο από τη Φράιμπουργκ με 3-2, πληρώνοντας σοβαρά αμυντικά λάθη, ατυχία (δοκάρι Φορτούνη και τραυματισμός Έσε) και αναποτελεσματικότητα στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Κάποιοι παίκτες ξεχώρισαν, άλλοι έμειναν μακριά από τον καλό εαυτό τους.

Η κριτική των παικτών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ καθώς έμεινε στην εστία από το λάθος του Φρέιρε. Παραλίγο να πιάσει το πέναλτι, δεν μπορούσε να κάνει και πολλά στο τρίτο.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Πολύ δυναμικό και επιθετικό παιχνίδι, με σημαντική προσφορά σε αρκετές φάσεις. Κάποια γυρίσματα του θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα. Συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Φορτούνη. Δημιούργησε το πρώτο γκολ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Προσπάθησε όσο μπορούσε, αλλά είχε προβλήματα από τους επιθετικούς της Φράιμπουργκ και θα μπορούσε να είχε αποφύγει το πέναλτι.

ΝΙΚΟ ΦΡΕΪΡΕ: Πολύ σοβαρό το σφάλμα στο πρώτο γκολ, επηρεάστηκε από αυτό στη συνέχεια.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ανέβηκε επιθετικά στην επανάληψη.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Πάνω που άρχισε να ανεβάζει ρυθμό έγινε η φάση του τραυματισμού του. Πολύ άτυχος, όπως και η ομάδα.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Ήταν μακριά από τη συνήθη απόδοσή του στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε τόνους στο δεύτερο, αλλά δεν ήταν από τα καλύτερα βράδια του.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τον πληθωρικό τρόπο που αγωνίζεται. Έκανε εξαιρετικό πρώτο μέρος, κάπως έπεσε στο δεύτερο, αλλά ήταν αυτός που έφτιαξε το δεύτερο γκολ και σε εκείνο το σημείο δεν έπρεπε να βγει.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Δεν βοήθησε όσο θα περίμενε ο προπονητής και ο κόσμος. Έχασε και ευκαιρία στο ξεκίνημα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Πίεζε και προκαλούσε λάθη στην αντίπαλη άμυνα, αλλά όταν βρέθηκε σε θέση βολής έκανε πολύ κακή επιλογή. Επηρεάστηκε φανερά από αυτή τη φάση.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Σκόρερ των δύο τερμάτων και μέσα σε πολλές φάσεις. Έχασε και ευκαιρίες, αλλά είναι επιθετικός που ξεκάθαρα «έχει» το γκολ και το δείχνει πια σε κάθε ματς.

ΒΙΘΕΝΤΕ ΙΜΠΟΡΑ: Μπήκε στη θέση του Έσε και είχε καλές και κακές στιγμές. Μπορούσε να σκοράρει και να αποφύγει κάποιες λάθος πάσες.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Πήρε πρωτοβουλίες, έκανε συνεργασίες, τα περισσότερα δεν του βγήκαν.

ΣΤΕΒΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Βρέθηκε σε φάσεις, έκανε καλές ενέργειες μπροστά, δεν μπόρεσε να σκοράρει και δεν μάρκαρε καλά στο τρίτο γκολ

ΟΛΑ ΣΟΛΜΠΑΚΕΝ: Πέρασε κάποιες καλές μακρινές μπαλιές, αλλά δεν έκανε τη διαφορά.

ΚΙΝΙ: Μπήκε στο τέλος αντί του Ορτέγκα και δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα.