Μαρτίνεθ: «Όταν μιλάω για λάθη ο πρώτος που κάνει τα λάθη είμαι εγώ, ο προπονητής»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως όταν μιλάει για λάθη, πρώτα αναφέρεται στα δικά του.

Μαρτίνεθ: «Όταν μιλάω για λάθη ο πρώτος που κάνει τα λάθη είμαι εγώ, ο προπονητής»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε:

Για το τι έκρινε τον αγώνα και τον Έσε: «Το κλειδί του αγώνα ήταν η έλλειψη επιτυχίας. Δημιουργήσαμε φάσεις που δεν ήμασταν εύστοχοι. Πληρώσαμε τα λάθη μας που εάν τα κάνεις σε τέτοιο επίπεδο τα πληρώνεις. Αντί για να σκοράραμε δεχόμασταν το γκολ. Μαθαίνουμε από τα λάθη. Μας πονάει το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για τα δεδομένα του αγώνα και το άγχος: «Δεν ήταν το άγχος και ούτε η έλλειψη συγκέντρωσης. Νομίζουμε πως η ομάδα τα έδωσε όλα. Έδωσε και την ψυχή της για να πάρει αποτέλεσμα που το άξιζε. Πήγαν όλα ανάποδα. Ήμασταν άστοχοι. Δεν απάντησα και πριν στο ερώτημα για τον Έσε που έχει σπάσει τη μύτη του. Ήταν μία άτυχη στιγμή».

Τα λάθη του και την αλλαγή του Φορτούνη: «Όταν μιλάω για λάθη ο πρώτος που κάνει τα λάθη είμαι εγώ, ο προπονητής. Πρώτα μιλάω για μένα. Είχαμε κάνει δυο αναγκαστικές αλλαγές για τραυματισμό. Μία του Ορτέγα και μία Έσε. Έπρεπε να επιλέξουμε τους πιο φρέσκους παίκτες. Ο Φορτούνης ήταν πιο κουρασμένος εκείνη τη στιγμή αλλά χωρίς αμφιβολία έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Όταν το παιχνίδι χάνεται κοιτάς το τι θα μπορούσες να είχες κάνει διαφορετικά. Ήμαστε ομάδα με πολλούς παίκτες. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την κατάσταση που είναι ο κάθε παίκτης. Την κατάσταση των παικτών. Ξέρουμε ποιος είναι πιο κουρασμένος από κάθε άλλον και ποιος πιο φορτισμένος».