Ολυμπιακός: Ένα βλέμμα ήταν αρκετό για... Γιόβετιτς!

Ο θαυμασμός των Γερμανών της Φράιμπουργκ για τον Στέφαν Γιόβετιτς αρκούσε στο βλέμμα του αρχηγού τους. Το κίνητρο του Μαυροβούνιου άσου του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση. 

Ολυμπιακός: Ένα βλέμμα ήταν αρκετό για... Γιόβετιτς!

Ο Στέφαν Γιόβετιτς ήταν φυσικά ένας παίκτης που έγινε αντικείμενο συζήτησης στη συνέντευξη Τύπου της Φράιμπουργκ με τον προπονητή της γερμανικής ομάδας να τον εκθειάζει μαζί και με άλλους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά τον αρχηγό της (Μαξ Έγκεστάιν) να αλλάζει εντελώς όψη μόλις άκουσε το όνομα του Μαυροβούνιου στράικερ.

Ενώ δεν είχε και πολλή... όρεξη με τις ερωτήσεις των Γερμανών δημοσιογράφων, ο 26χρονος μέσος της Φράιμπουργκ έδειξε σαφώς ένα βλέμμα θαυμασμού και αλλαγή διάθεσης για τη διαδικασία μόλις άκουσε το όνομα του Μαυροβούνιου στην ερώτησή μας.

Φαινόταν έτοιμος να πει πολλά για την αξία του Γιόβετιτς αλλά τον παρέσυρε η κουβέντα που άνοιξε ο προπονητής του και για άλλους παίκτες του Ολυμπιακού, οπότε ο παίκτης της Φράιμπουργκ δεν είπε όσα ήθελε να πει για το νέο άσο της ελληνικής ομάδας και μέχρι πρότινος αστέρι της Χέρτα.

Ο Γιόβετιτς είτε αγωνιστεί είτε όχι στο παιχνίδι της Πέμπτης (21/9) έχει ένα μεγάλο κίνητρο, πέραν του προφανούς. Θέλει να σκοράρει εφόσον αγωνιστεί, αλλά και να νικήσει με τη νέα ομάδα του την Φράιμπουργκ, κάτι που δεν είχε κατορθώσει ως παίκτης της Χέρτα στη θητεία του στην Bundesliga. Με δύο ήττες για την πρώην ομάδα του και μία ισοπαλία, χωρίς ο ίδιος να μπορέσει να βάλει κάποιο τέρμα.