Μουρίνιο: «Δε χάσαμε στον τελικό της Βουδαπέστης κόντρα στη Σεβίλλη»

Δηλώσεις από τη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση κόντρα στη Σέριφ Τιράσπολ έκανε ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο.

Μουρίνιο: «Δε χάσαμε στον τελικό της Βουδαπέστης κόντρα στη Σεβίλλη»

Στον τελικό του Europa League στη Βουδαπέστη κόντρα στη Σεβίλλη αναφέρθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο ευκαιρίας δοθείσης κατά τη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Ρόμα με τη Σέριφ Τιράσπολ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε για ακόμα μία φορά ότι η ομάδα του δεν... έχασε, ενώ για τη φετινή σεζόν ανέφερε πως είναι μια διαφορετική διοργάνωση.

«Διαφορετική σεζόν και πάνω από όλα διαφορετική διοργάνωση. Θα πω για ακόμα μια φορά ότι δεν χάσαμε στον τελικό της Βουδαπέστης. Θα το λέω μέχρι να τελειώσει η καριέρα μου, δεν πρόκειται να αλλάξω άποψη. Ωστόσο, τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή, στόχος μας είναι να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Πέρσι ξεκινήσαμε με ήττα κόντρα στη Λουντογκόρετς και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα, αφού στη συνέχεια αναγκαστήκαμε να παίξουμε έναν έξτρα γύρο», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος.

Στην ερώτηση για το αν θα είναι ευκολότερο για την ομάδα του να προκριθεί στο Champions League της επόμενης σεζόν μέσω του Europa League ή μέσω της Serie A, απάντησε:

«Δεν ξέρω. Πέρσι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και στις δύο διοργανώσεις. Την 30ή αγωνιστική ήμασταν τρίτοι και παράλληλα βρισκόμασταν στα προημιτελικά του Europa. Μετά είχαμε τραυματισμούς και δυσκολίες, αλλά καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Δεν ξέρω πιο είναι το ευκολότερο μονοπάτι. Δεν μπορώ να διαλέξω διοργάνωση, αφού για εμένα το σημαντικότερο είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι».