Μπρινιόλι: «Να κερδίσουμε κάτι τη φετινή σεζόν»

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να επιστρέψει στους τίτλους τη φετινή σεζόν σύμφωνα με τον τερματοφύλακά του, Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Μπρινιόλι: «Να κερδίσουμε κάτι τη φετινή σεζόν»

Ο Παναθηναϊκός κάνει αύριο (21/9, 19:55) την πρεμιέρα του στους ομίλους του UEFA Europa League απέναντι στη Βιγιαριεάλ και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε για τους στόχους που έχουν φέτος οι Πράσινοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Μπρινιόλι:

Πώς είναι η εμπειρία σου στην Ελλάδα;

«Εδώ στον Παναθηναϊκό νιώθω πολύ ωραία, υπάρχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να αγωνιστείς στο μέγιστο. Πέρυσι κάναμε μια εξαιρετική σεζόν, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο φορμάτ εδώ. Οι ομάδες της πρώτης εξάδας ανταγωνίζονται μεταξύ τους και μετά από μια σειρά αγώνων αποφασίζεται η πρωταθλήτρια ομάδα. Πριν από δύο εβδομάδες, όμως, χάσαμε τα προκριματικά του Champions League και θα βρεθούμε στο Europa League. Θα προσπαθήσουμε να λυτρώσουμε τους εαυτούς μας και να κερδίσουμε κάτι στην τρέχουσα σεζόν».

Για τον Βιλένα που έφτασε στον Παναθηναϊκό από την ιταλική Serie A:

«Ξεκίνησε και ενσωματώθηκε καλά. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να αλλάξει ομάδα και πρωτάθλημα. Μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, ειδικά στην πρώτη φάση, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια».