Ντε Τζέρμπι: «Πολύ επιθετική ομάδα η ΑΕΚ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (21/9) αγώνα με την ΑΕΚ στο Europa League.

Ντε Τζέρμπι: «Πολύ επιθετική ομάδα η ΑΕΚ»

Επιθετική ομάδα χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού (21/9) αγώνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα των ομίλων του Europe League, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα των «γλάρων» οι Άνσου Φάτι και Έβαν Φέργκιουσον.

«Ζω ένα όνειρο σε αυτόν εδώ τον σύλλογο. Έχουμε μελετήσει πολύ την ΑΕΚ, είναι καλή ομάδα και πολύ επιθετική με και χωρίς μπάλα. Έχουν καλό προπονητή, τον ξέρω από την Ιταλία. Ο όμιλός μας είναι ένας από τους πιο δυνατούς της διοργάνωσης, αλλά αν θέλουμε να προχωρήσουμε, πρέπει να νικήσουμε τις καλύτερες ομάδες», επεσήμανε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε από πού ερχόμαστε και ποιοι ήμασταν. Δεν μπορούμε να χάσουμε το DNA μας. Αν πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι από ό,τι είμαστε, θα κάνουμε ένα μεγάλο, μεγάλο λάθος. Στους Ιταλούς προπονητές δεν τους αρέσει να μιλούν για προβλέψεις, αλλά για μένα δεν είναι πρόβλημα. Βελτιωνόμαστε αλλά δεν είμαστε μια μεγάλη ομάδα... Τουλάχιστον ακόμα. Αλλά πιστεύουμε στον εαυτό μας και στην ποιότητά μας. Έχουμε τη φιλοδοξία να βελτιωνόμαστε σε κάθε διοργάνωση».

Κλείνοντας, είπε: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα την ομάδα, θα δούμε αύριο, αλλά ο Άνσου (σσ. Φάτι) και ο Έβαν (σσ. Φέργκιουσον) μπορεί να ξεκινήσουν. Είναι σε καλή κατάσταση. Το ίδιο συμβαίνει και με παίκτες όπως ο Ζοάο Πέδρο και ο Ταρίκ, έχω πολλές καλές λύσεις. Ο Σόλι Μαρτς επίσης θα παίξει αύριο, είναι διαθέσιμος».