Ντε Τσέρμπι: «Στόχος της Μπράιτον η πρωτιά στον όμιλο του Europa League»

Ο τεχνικός της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι αποκάλυψε τις... άγριες διαθέσεις της ομάδας του στον όμιλο του Europa League, όπου θα συναντήσει μεταξύ άλλων και την ΑΕΚ.

Ντε Τσέρμπι: «Στόχος της Μπράιτον η πρωτιά στον όμιλο του Europa League»

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι ένας αισιόδοξος άνθρωπος. Εκτός από εξαιρετικός προπονητής, είναι εξαιρετικός και στο επικοινωνιακό κομμάτι, έχοντας καταφέρει στον έναν χρόνο που βρίσκεται στην Μπράιτον, να τον αγαπήσει ο κόσμος του αγγλικού συλλόγου.

Ο Ιταλός τεχνικός με αφορμή την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στην ΑΕΚ την Πέμπτη (21/9) μίλησε για το τι προσδοκά από τη φετινή παρουσία της ομάδας του στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε τρία ματς την εβδομάδα. Πρέπει να κάνουμε έξυπνη διαχείριση στο ρόστερ διατηρώντας το στιλ μας, το DNA μας ως ομάδα. Σίγουρα οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν είναι ένα πρόβλημα».
«Μπορώ να αλλάξω ομάδα, έντεκα παίκτες ανά παιχνίδι, αλλά ο στόχος είναι να διατηρήσουμε το στιλ μας, να διατηρήσουμε το DNA μας, να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρωτιά στον όμιλο».