Ολυμπιακός: Αποθέωση από Νομπλ για ομάδα και κόσμο

Ο αθλητικός διευθυντής και παλιός άσος της Γουέστ Χαμ, Μαρκ Νομπλ,  μίλησε για την κλήρωση του Europa League και είχε θερμά λόγια για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του

Ολυμπιακός: Αποθέωση από Νομπλ για ομάδα και κόσμο

Στην Γουέστ Χαμ απολαμβάνουν την εξαιρετική πορεία της ομάδας στη φετινή Premier League και αναμένουν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στοχεύοντας σε μία διάκριση αντίστοιχη της περσινής με την κατάκτηση του Conference League.

Φέτος η Γουέστ Χαμ μετέχει στο Europa League και θα είναι μία εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού. Ο αθλητικός διευθυντής και παλιός μεγάλος άσος των Λονδρέζων, ο Μαρκ Νομπλ, στις δηλώσεις που έκανε για την κλήρωση αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ελληνική ομάδα και τον κόσμο της.

«Κάθε κλήρωση σε αυτό το επίπεδο θα ήταν δύσκολη, εμείς έχουμε μπροστά μας μία δυνατή γερμανική ομάδα, έναν κορυφαίο σύλλογο από την Ελλάδα και έναν αντίπαλο από την Σερβία. Ανυπομονούμε να παίξουμε και ειδικά σε ατμόσφαιρες που δημιουργούνται στα γήπεδα αυτών των ομάδων», τόνισε ο Νομπλ κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στην πολύ θερμή έδρα του Ολυμπιακού.