Ολυμπιακός: Σε σοκ η Φράιμπουργκ, δεν παρασύρονται στον Ρέντη

Τι είπε ο Κρίστιαν Στράιχ για τη βαριά ήττα της Φράιμπουργκ (5-0) από την Στουτγκάρδη, πώς είδαν το αποτέλεσμα στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Σε σοκ η Φράιμπουργκ, δεν παρασύρονται στον Ρέντη

Η Φραιμπουργκ γνώρισε την πρώτη της ήττα στο γερμανικό πρωτάθλημα και μάλιστα την απόλυτη συντριβή στην έδρα της Στουτγκάρδης με 5-0, έπειτα από δύο νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έκανε κάκιστη εμφάνιση και ο προπονητής της Κρίστιαν Στράιχ δεν μπορούσε να το εξηγήσει μετά τον αγώνα.

Αυτό που τόνισε στις δηλώσεις του ήταν ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να αμυνθεί σωστά ούτε σε ομαδικό ούτε σε ατομικό επίπεδο και το πλήρωσε ακριβά. «Ό,τι κι αν κάναμε στην άμυνα ήταν λάθος», είπε ο Στράιχ που είδε την ομάδα του να ηττάται με τόσο βαρύ σκορ για μία από τις ελάχιστες φορές στην πολυετή θητεία του.

Στον Ολυμπιακό επίσης εντυπωσιάστηκαν από το αποτέλεσμα και έγινε θέμα συζήτησης στον Ρέντη, αλλά δεν πρόκειται να παρασυρθούν. Και πιστεύουν ότι αυτό το ματς μπορεί να αποτελέσει κίνητρο αντίδρασης της Φράιμπουργκ στην αναμέτρηση της 21ης Σεπτέμβρη με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.