Μαρινάκης: «Πολύ δύσκολη κλήρωση, το περιμέναμε» (vid)

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε την κλήρωση της ομάδας του. Η ευχή του για καλή πορεία και σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ.

Μαρινάκης: «Πολύ δύσκολη κλήρωση, το περιμέναμε» (vid)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κάμερα του ΟΤΕ μίλησε λίγα μόλις λεπτά μετά την κλήρωση των ομίλων του Europa League σχολίασε:

«Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση, απέναντι σε δυο ομάδες από τα τρία μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Είναι κάτι που το περιμέναμε γιατί μέχρι σήμερα οι κληρώσεις μας ήταν πάντα δύσκολες. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στην ομάδα, βλέπουμε κάτι καλύτερο σίγουρα φέτος και πιστεύουμε ότι θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Με τον κόσμο μας να είναι κοντά και αν η ομάδα στηθεί ακόμη καλύτερα, με τους νέους παίκτες που έχουν έρθει που χρειάζονται και μια περίοδο προσαρμογής. Είμαστε αισιόδοξοι» είπε αρχικά ο Μαρινάκης.

Για την παρουσία τεσσάρων ομάδων στη φάση των ομίλων, σχολίασε: «Καιρός ήταν να έχουμε και άλλους εκπροσώπους μας στην Ευρώπη γιατί για πολλά χρόνια ήμασταν μόνο εμείς. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε 4 ομάδες στους ομίλους και ακόμη καλύτερα θα ήταν να είχαν περάσει και στο Champions League. Όταν οι αντίπαλοί μας προοδεύουν, προοδεύουμε και εμείς. Θέλουμε η Ελλάδα να πηγαίνει καλά, οι ελληνικές ομάδες να πηγαίνουν καλύτερα. Έχει έρθει η ώρα να πρωταγωνιστήσουν στην Ευρώπη και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό. Εύχομαι ειλικρινά ό,τι καλύτερο για τις ομάδες μας, να περάσουν και να αποδείξουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει μεγάλη πρόοδο».

Τέλος για τον Ολυμπιακό είπε: «Η περσινή πορεία μας δεν ήταν καλή, βέβαια υπήρξαν πολλοί λόγοι οι οποίοι βοήθησαν σε αυτό. Εμείς κοιτάμε μπροστά φέτος και θεωρούμε ότι θα πάμε καλύτερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή, το τεχνικό τιμ, το ρόστερ. Όλοι είμαστε πάνω από την ομάδα και είμαι πολύ αισιόδοξος».