Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών στο 3-0 με την Τσουκαρίτσκι

Δεν είχε παίκτη που να υστέρησε ο Ολυμπιακός στο εμφατικό 3-0 επί της Τσουκαρίτσκι που σφράγισε την πρόκριση στο Europa League. H κριτική των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών στο 3-0 με την Τσουκαρίτσκι

Ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι στο Λέσκοβατς και πέρασε με 3-0 επί της Τσουκαρίτσκι στους ομίλους του Europa League με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να βλέπει όλους τους παίκτες του σε υψηλή ετοιμότητα και απόδοση.

Η κριτική για την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Έβλεπε τους συμπαίκτες του να παίζουν ωραία μπάλα, χρειάστηκε ελάχιστα και ήταν εκεί όταν έπρεπε.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Αριστερός μπακ; Ναι, χωρίς πρόβλημα. Πολλή ενέργεια από τον έμπειρο Βραζιλιάνο που βοήθησε πολύ σε άμυνα και επίθεση.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Ίσως η καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Από τη θέση του δεξιού μπακ έκανε τα πάντα, αν ήταν λίγο προσεκτικός στο β΄μέρος θα έβαζε και γκολ.

ΝΙΚΟ ΦΡΕΪΡΕ: Με άνεση έβγαλε το ματς και καθάρισε στις λίγες φορές που χρειάστηκε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τον διεθνή στόπερ που σφραγίστηκε και με γκολ προτού γίνει αλλαγή για ξεκούραση. Αλάνθαστος και πολύτιμος.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Ρυθμιστής του παιχνιδιού, ήταν παντού, όλα άρχισαν από εκείνον. Πανέτοιμος να πάρει τη θέση του βασικού και με μυαλό και δυνάμεις. Άτυχος στο δοκάρι.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Άνετο ματς και με κάποιες μπαλιές που για λίγο δεν πέρασαν. Τον ξεκούρασε ο Μαρτίνεθ στην ανάπαυλα.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Ηγετικός για άλλη μία φορά και πρωταγωνιστής. Η 300η συμμετοχή του θα άξιζε κι ένα γκολ αλλά… δεν πειράζει.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Έβαλε ένα γκολ, μπορούσε περισσότερα, έκανε σπουδαίο ματς. Μπορούσε να πασάρει προς το τέλος και γλίτωσε μία κάρτα στα ελάχιστα που δεν έκανε σωστά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Πάλι έπαιξε δεύτερος φορ, πίεσε αλύπητα, άνοιξε το σκορ, μπορούσε κι άλλα γκολ και ήταν ξανά καθοριστικός.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Σημαντικός ξανά στις συνεργασίες στην επίθεση, έπαιξε για ένα ημίχρονο και είχε κι ένα γκολ που για λίγο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Λύσσαξε να βάλει γκολ, ήταν μέσα σε πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν τα κατάφερε, αλλά είναι μέσα στην ομάδα και βοηθά πολύ όποτε χρειάζεται.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλό ματς με πίεση και τρεξίματα.

ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΣΚΑΡΠΑ: Έκανε κάποιες υπέροχες ενέργειες και ειδικά ανοίγματα στους χώρους. Συνεχώς ανεβαίνει.

ΤΖΑΚΣΟΝ ΠΟΡΟΖΟ: Καλύτερος και πιο προσεκτικός από το πρώτο ματς, κέρδισε χρόνο συμμετοχής.

ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Μπήκε σε θέση κεντρικού μέσου και έδωσε φρεσκάδα με κάποιες κινήσεις του. Όχι κάτι σούπερ, αλλά και αυτός μέσα στο ωραίο παιχνίδι.