Τσουκαρίτσκι: «Να είμαστε γενναίοι, ο Ολυμπιακός φοβερή ομάδα»

Ο Μίλαν Λέζνιακ και ο Μάρκο Ντότσιτς τόνισαν ότι η Τσουκαρίτσκι θα κάνει το καλύτερο δυνατό απέναντι στον ανώτερο Ολυμπιακό. 

Τσουκαρίτσκι: «Να είμαστε γενναίοι, ο Ολυμπιακός φοβερή ομάδα»

Επιθετικό παιχνίδι με στόχο να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για να περάσουν τον Ολυμπιακό μετά την ήττα τους με 3-1 στο πρώτο ματς υποσχέθηκαν βοηθός προπονητή και αρχηγός της Τσουκαρίτσκι ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (31/8)

Ο Μίλαν Λέζνιακ, συνεργάτης του Ιγκόρ Μάτιτς, αλλά και ο Μάρκο Ντότσιτς μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση.

Ο Λέζνιακ τόνισε:

«θα είμαστε ευχαριστημένοι με μία ισοπαλία αλλά πολύ ευχαριστημένοι με νίκη. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και το αποτέλεσμα που είχαμε. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι φοβερά καλή ομάδα. Επίσης πως έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Δεν θα μπούμε στον αγώνα όπως στο πρώτο παιχνίδι και θέλουμε να ξεκινήσουμε επιθετικά. Να δείξουμε τα «δόντια» μας στον αντίπαλό μας. Στον πρώτο αγώνα ήμασταν και «θύματα» του αγωνιστικού σχεδιασμού μας. Ο Ντότσιτς ήταν στον πάγκο και μάλλον αυτό δεν ήταν η καλύτερη απόφαση. Έχουμε κάποια προβλήματα. Δεν θα ήθελα να πω κάτι για αυτά. Το σύστημά μας θα παίξει ρόλο. Θα είναι καθοριστικό. Δεν θα παίξουμε με τρεις στόπερ.

Ένα καλό αποτέλεσμα θα μας βοηθούσε πολύ. Το ερώτημα είναι τι αποτέλεσμα. Και η ισοπαλία καλό αποτέλεσμα θα είναι. Θα δούμε το μάξιμουμ για να βγούμε από αυτήν την «κρίση». Τα media μας κάνουν... επίθεση χωρίς να υπολογίζουν τα δεδομένα. Η κριτική δικαιολογείται αλλά όχι για όλον τον αγώνα που δώσαμε στην Ελλάδα. Ναι δεν φανήκαμε τρομεροί και για αυτό υπάρχει κριτική. Στο τέλος όμως το αποτέλεσμα μετράει. Έχουμε προπονηθεί στα πέναλτι αλλά μακάρι να μην φτάσουμε σε τέτοιο σημείο»

Ο Μάρκο Ντότσιτς τόνισε: «Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα και ειδικά να μη φοβηθούμε τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, αλλά δεν θα επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να μας διαλύσει. Περιμένουμε γεμάτο γήπεδο κι αυτό είναι ευχάριστο. Ελπίζω ότι θα είμαι έτοιμος να παίξω και ειδικά να είναι επιθετική και γενναία η ομάδα μου».