Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι 3-1: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο 3-1 επί της Τσουκαρίτσκι

Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι 3-1: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν ευθυνόταν για τη φάση του γκολ, καθώς εκεί «προδόθηκε» από την άμυνά του. Εξ επαφής ήταν η «εκτέλεση». Σε γενικές γραμμές έβγαλε σταθερότητα ξανά.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ και σε γενικές γραμμές αρκετά καλές συνεργασίες στο πρώτο ημίχρονο με τους εξτρέμ. Θετικό το πρόσημο.

ΦΡΕΪΡΕ: «Έφαγε» μία ντρίμπλα από τον Στάνκοβιτς στο πρώτο μέρος που απέφερε και μία καλή ευκαιρία για την Τσουκαρίτσκι, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν κακός. Στη φάση του γκολ των Σέρβων όλη η άμυνα πιάστηκε κοιμώμενη.

ΡΕΤΣΟΣ: Έβγαλε ενέργεια ξανά, είχε καλές στιγμές και καλά κοψίματα στις ελάχιστες απόπειρες των Σέρβων να απειλήσουν στο διάστημα που αγωνίστηκε.

ΚΙΝΙ: Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες μετά το 30’ στο δημιουργικό κομμάτι. Από κάποια στιγμή και μετά του βγήκε η κούραση.

ΙΜΠΟΡΑ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σταθερός, είχε καλές μεταβιβάσεις, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι του λείπουν ακόμη τα τρεξίματα σε διάρκεια.

ΚΑΜΑΡΑ: Σε ακόμη ένα ματς και σε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα που τα αφήνει όλα ανοικτά για το μέλλον του, ο Μαντί ήταν «τύπος και υπογραμμός». Κατάπιε στο πρώτο ημίχρονο τα χαφ της Τσουκαρίτσκι.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πέτυχε ένα γκολ, έφτιαξε άλλο ένα, θα μπορούσε να φύγει με περισσότερες ασίστ αν οι συμπαίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί και για ακόμη μία φορά ήταν εκ των κορυφαίων, αν όχι ο κορυφαίος παίζοντας ξανά στα πλάγια.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Πέτυχε ένα γκολ που ακυρώθηκε σωστά και χρησιμοποιήθηκε σε έναν ρόλο κοντά στον Ελ Κααμπί κάτι μεταξύ επιτελικού χαφ και δεύτερου φορ. Στη φάση του 1-0 ήταν «μέσα». Σίγουρα μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

ΜΠΙΕΛ: Είχε κάποιες στιγμές για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε με την κλασική κίνηση που κάνει φέρνοντας από δεξιά την μπάλα στο αριστερό πόδι. Δεν έφτασε τα στάνταρ απόδοσης που είχε με τον Πανσερραϊκό, όμως, ήταν σίγουρα δραστήριος.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: «Ξεμπούκωσε» για τα καλά ο Μαροκινός με δύο γκολ που προφανώς και έπρεπε να τα σημειώσει, βάσει των συνθηκών που δημιουργήθηκαν. Ήταν στο… πιάτο του ουσιαστικά. Ήταν αρκετά δραστήριος, είχε ένα δοκάρι και ακόμη μία χαμένη ευκαιρία. Απέκτησε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

ΣΚΑΡΠΑ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και σε σχέση με το ματς με τον Πανσερραϊκό δεν πήρε τις πρωτοβουλίες που είχε πάρει την Κυριακή. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να παίρνει χρόνο στα πόδια του.

ΕΣΕ: Το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα έκανε ο Αργεντινός που έπαιξε δίπλα στον Ιμπόρα. Είχε καλές επαφές με την μπάλα, αλλά θέλει ακόμη τον χρόνο του για να μπει 100% στο κλίμα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε στο 70’ και λίγο έλειψε να σκοράρει.

ΠΟΡΟΖΟ: Ντεμπούτο έκανε ο στόπερ από το Εκουαδόρ και σίγουρα θέλει λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά του. Στη φάση του γκολ των Σέρβων ήταν ομαδική η έλλειψη συγκέντρωσης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε στο 83’ και πέρασε σε ρόλο κάτι μεταξύ αριστερού εξτρέμ και εσωτερικού χαφ. Δεν μπορεί να κριθεί.