Έσε: «Μεγάλο βήμα για την καριέρα μου, παγκοσμίως γνωστός ο Ολυμπιακός»

Ο Σαντιάγκο Έσε πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για αυτό το βήμα στην καριέρα του.

Έσε: «Μεγάλο βήμα για την καριέρα μου, παγκοσμίως γνωστός ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Τσουκαρίτσκι με 3-1, σε ενα ματς που ο νεοαποκτηθείς Σαντιάγκο Έσε πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες, δηλώνοντας στο φινάλε:

«Πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος, προσπάθησα να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα, θα χρειαστώ όμως ένα διάστημα προσαρμογής, ελπίζω αυτό να είναι σύντομο.

Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμένος γιατί αμέσως κατάλαβα ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Ο Ολυμπιακός είναι παγκοσμίως γνωστός, τον γνωρίζω πολύ καλά, ξέρω ότι είναι μία ομάδα που πάντα παίζει στην Ευρώπη. Πίστεψα ότι θα ήταν ότι καλύτερο για μένα να έρθω εδώ. Οι άνθρωποι που με συμβούλεψαν μου είπαν τι είναι ο Ολυμπιακός παρόλο που ήξερα. Όταν μου τηλεφώνησαν και από τον Ολυμπιακό αυτό με έκανε να πάρω την απόφαση όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Στην ερώτηση τι ονειρεύεται να πετύχει στον Ολυμπιακό, απάντησε. «Πολύ απλό. Θέλω να κερδίσω τίτλους, πάρα πολλούς, όσο πιο πολλούς γίνεται και να αποτελέσω σημαντικό μέλος της ομάδας. Είμαι σε πολύ καλό δρόμο γιατί από την πρώτη στιγμή όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου με υποδέχθηκαν με το καλύτερο τρόπο, αισθάνομαι μέλος της οικογένειας ήδη».