Europa League: Προβάδισμα για Σλάβια Πράγας, ισόπαλες σε ματς-θρίλερ Χάκεν και Αμπερντίν

Δύσκολα με 1-0 τη Ζόρια Λουχάνσκ η Σλάβια Πράγας για τα play-off του Europa League. Στο 2-2 σε ματς-θρίλερ Χάκεν και Αμπερντίν.

Europa League: Προβάδισμα για Σλάβια Πράγας, ισόπαλες σε ματς-θρίλερ Χάκεν και Αμπερντίν

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Σλάβια Πράγας που επικράτησε στο πρώτο ματς των play-offs του Europa League με 1-0 επί της Ζόρια Λουχάνσκ στην έδρας της. Στη Σουηδία σε ένα ματς για γερά νεύρα, Χάκεν και Αμπερντίν ήρθαν ισόπαλες με 2-2.

Χάκεν - Αμπερντίν 2-2

Η Χάκεν άνοιξε το σκορ στο 36' με γκολ του Λαγιούνι μετά από ασίστ του Σαντίκ. Στην επανάληψη η Χάκεν συνέχισε να κυριαρχεί και να πιέζει για το 2-0. Αυτό ήρθε στο 69' με έυστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαντίκ. Στο 75' ήρθε το γκολ για την Αμπερντίν με τον Μιόφσκι να παίρνει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, και στέλνει την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας μειώνοντας σε το 2-1.

Η Αμπερντίν συνέχισε να πιέζει και 4 λεπτά αργότερα στο 79' ήρθε η ισοφάριση με σουτ του Ντέβλιν μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 90' η Χάκεν έμεινε με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Χαμμάρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 95' λίγο έλειψε να κάνουν την απόλυτη ανατροπή οι Σκωτσέζοι όμως το το γκολ του ΜακΓκράθ καταλογίστηκε ως οφσάιντ.

Σλάβια Πράγας - Ζόρια Λουχάνσκ 1-0

Σλάβια Πράγας και Ζόρια Λουχάνσκ έμειναν στο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο. Οι Τσέχοι είχαν τον έλεγχο και στο δέυτερο ημίχρονο όπως και σε όλη την αναμέτρηση με τους Ουκρανούς να έχουν... ταμπουρωθεί όμως πίσω και κρατάνε το μηδέν.

To 1-0 ήρθε για τους γηπεδούχους στο 81' με τον Τιγιάνι με κεφαλιά μετά από κόρνερ. Η Σλάβια συνέχισε να πιέζει για το 2-0 το οποίο ήρθε στο 94' με τον Μάζοπουστ μετά από σέντρα του Ογκουνγκμάγι.