Στο β’ γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός, υποψήφια αντίπαλος η Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Europa League!

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα είναι μία εκ των υποψήφιων αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, εφόσον ξεπεράσουν και οι δύο τον «σκόπελο» των πλέι οφ.

Στο β’ γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός, υποψήφια αντίπαλος η Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Europa League!

Η ΑΕΚ απέκλεισε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ από το Champions League και αυτομάτως οι Κροάτες είναι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League!

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Ντινάμο θα αποκλείσουν τις Τσουκαρίτσκι και Σπάρτα Πράγας αντίστοιχα στα πλέι οφ του Europa League. Αν η Ντινάμο αποκλειστεί από τη Σπάρτα, τότε η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θα πάρει τη θέση της στο α’ γκρουπ.

Οι Πειραιώτες θα είναι σίγουρα στο β’ γκρουπ δυναμικότητας και οι Κροάτες στο α’. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ανέβει ούτε στο α’ γκρουπ, αλλά ούτε και οι Κροάτες μπορούν να πέσουν από το α’ γκρουπ.

Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι ότι στο α’ γκρουπ δυναμικότητας θα βρίσκονται οι Γουέστ Χαμ, Λίβερπουλ, Ρόμα, Βιγιαρεάλ, Λεβερκούζεν, Αταλάντα, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Άγιαξ, με την προϋπόθεση ότι οι τελευταίες δύο θα αποκλείσουν τις Σπάρτα και Λουντογκόρετς αντίστοιχα.

Σε γενικές γραμμές θα είναι δυνατό και το φετινό Europa League στη φάση των ομίλων.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι πέρσι βρισκόταν στο δ’ γκρουπ η Ναντ και φέτος βρίσκεται μία άλλη γαλλική ομάδα, η Τουλούζ. Στο δε γ’ γκρουπ η Μπράιτον κατά 99% θα είναι υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού.