Ολυμπιακός: Το μεγάλο νέο αστέρι της Γκενκ είναι Έλληνας

Στην Γκενκ ασχολούνται με τη ρεβάνς εναντίον του Ολυμπιακού, αλλά πανηγυρίζουν για τη δεύτερη ομάδα τους και τον 15χρονο Κωνσταντίνο Καρέτσα.

Ολυμπιακός: Το μεγάλο νέο αστέρι της Γκενκ είναι Έλληνας

Η Γκενκ προετοιμάζεται για τη ρεβάνς της Πέμπτης (17/8) εναντίον του Ολυμπιακού, αλλά στο βελγικό κλαμπ ασχολούνται ιδιαιτέρως με τη δεύτερη ομάδα τους που ξεκίνησε με νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην Μπέβερεν, έχοντας πρωταγωνιστή έναν 15χρονο!

Το όνομά του είναι Κωνσταντίνος Καρέτσας, είναι γεννημένος στο Γκενκ το Νοέμβριο του 2007 και έγινε ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίστηκε σε επαγγελματική αναμέτρηση στο Βέλγιο.

Ο ελληνικής καταγωγής «Κος» όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, είναι ήδη διεθνής με 13 συμμετοχές και 3 γκολ στην Εθνική Κ-16 του Βελγίου, παίζει μεσοεπιθετικός και ήταν αυτός που έκανε την ασίστ για το γκολ της νίκης της Γκενκ.

Οι άνθρωποι της βελγικής ομάδας πιστεύουν πάρα πολύ στο ταλέντο του και εκτιμούν ότι παίζοντας σε ένα πρωτάθλημα με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας θα αναπτύξει ακόμη περισσότερο και πιο γρήγορα τα αγωνιστικά προσόντα του.