Αλλάζει έδρα η Τσουκαρίτσκι για Ολυμπιακό ή Γκενκ

Η Τσουκαρίτσκι αλλάζει έδρα για τα παιχνίδια των playoffs του Europa League που περιμένει τον αντίπαλο της από το ζευγάρι Ολυμπιακός-Γκενκ.

Αλλάζει έδρα η Τσουκαρίτσκι για Ολυμπιακό ή Γκενκ

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προκριθεί εις βάρος της Γκενκ και βρεθεί στα playoffs του Europa League τότε στο δρόμο του θα βρεθεί η Τσουκαρίτσκι. Η ομάδα της Σερβίας, ωστόσο θα αλλάξει την έδρα της γι' αυτά τα παιχνίδια, αφού το γήπεδο της δεν πληροί τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει αγώνα των playoffs.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τα Μέσα του Βελιγραδίου η Τσουκαρίτσκι θα μετακομίσει 230 χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική της έδρα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ή τη Γκενκ. Συγκεκριμένα θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο «Dubocica Stadium» που βρίσκεται στην πόλη Λέσκοβατς και είναι νεόκτιστο.

Την Παρασκευή (11/8) βρέθηκαν στο γήπεδο εκπρόσωποι της σερβικής ομάδας και της UEFA με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου να δηλώνει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πόλη του Λέσκοβατς και τους ανθρώπους του γηπέδου που μας έκαναν να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας. Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα εδώ θα είναι φανταστική όταν η Τσουκαρίτσκι θα παίξει τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια».