Ολυμπιακός: Κέρδισε χρόνο και προχωράει

Δεν εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός με την εμφάνιση του κόντρα στη Γκενκ, αλλά κρατάει μία σημαντική νίκη που του δίνει χρόνο για να συνεχίσει τη δουλειά του.

Ολυμπιακός: Κέρδισε χρόνο και προχωράει

Εάν φέρει κανείς στο μυαλό του το περσινό καλοκαίρι και όλα έζησε ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μην είναι ήρεμος και ανακουφισμένος από το 1-0 επί της Γκενκ. Δεν χρειάζεται να τα αραδιάσουμε όλα όσα συνέβησαν πριν ένα χρόνο στο Φάληρο και γενικότερα στο κλαμπ.

Από αυτό και μόνο το 1-0 επί της Γκενκ το σημαντικότερο που δίνει στον Ολυμπιακό είναι ηρεμία και χρόνο. Αυτό κέρδισε περισσότερο η ομάδα του Πειραιά και όχι τόσο το προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο, αφού δεν έχει κληθεί απλά να φτιάξει μία ομάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά να της δώσει χαρακτήρα και να της αλλάξει τη νοοτροπία. Εκεί έχει ρίξει το βάρος του και φάνηκε πως σε αυτό το επίπεδο είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Κατά τα άλλα η ομάδα του Πειραιά δεν έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Δεν είχε καλή ανάπτυξη και επιθετικά για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ακίνδυνος ο Ολυμπιακός. Βέβαια από την άλλη κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που ήταν καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός κέρδισε χρόνο και συνεχίζει να χτίζεται με ηρεμία έχοντας μία εβδομάδα μπροστά του να βελτιωθεί κι άλλο. Και φυσικά είναι ξεκάθαρο ότι μέχρι το τέλος των μεταγραφών η ομάδα έχει ανάγκη από ποιοτικές προσθήκες που θα τον αλλάξουν και ταχύτητα.