Κριτική των παικτών: Κορυφαίος ο Ρέτσος

Με τον Παναγιώτη Ρέτσο να είναι ο κορυφαίος του παίκτης ο Ολυμπιακός νίκησε με σκορ 1-0 τη Γκενκ και έβαλε βάσεις πρόκρισης.

Κριτική των παικτών: Κορυφαίος ο Ρέτσος

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ

Πολύ σταθερός στο παιχνίδι με τη Γκενκ. Όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του δήλωσε παρών με σίγουρες επεμβάσεις. Κράτησε το μηδέν στην άμυνα του στην επικίνδυνη φάση του δεύτερου μέρους.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ

Η κούρσα του στο πρώτο γκολ πιστοποίησε πως από τη Γλασκώβη και μετά είναι σε ανοδική τροχιά. Καλό ματς σε γενικές γραμμές από τον Βραζιλιάνο.

ΡΕΤΣΟΣ

Έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των φιλικών. Σπουδαία εμφάνιση από τον Ρέτσο. Πάντα πρώτος στις φάσεις και με καθοριστικές επεμβάσεις.

ΦΡΕΪΡΕ

Δεν τα πήγε άσχημα ο Αργεντινός στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει στο ενεργητικό του και το καθοριστικό τάκλιν στον Χροσόφσκι στο πρώτο μέρος.

ΚΙΝΙ

Κάλυψε το αριστερό άκρο της άμυνας. Υπήρχαν στιγμές που είχε τα θέματα του. Δεν έκανε το κάτι παραπάνω, αλλά πάλεψε πολύ και είχε καθοριστικές επεμβάσεις ειδικά στο φινάλε που η μπάλα… έκαιγε.

ΙΜΠΟΡΑ

Ξεκίνησε το ματς με γρήγορη κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια δεν ήταν από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ

Πολλά τρεξίματα και πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή. Ο Μαντί ήταν πιστός στο ρόλο του και δεν ξέφυγε από τα μέτρα που του ζήτησε ο Μαρτίνεθ να κινείται στο γήπεδο.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ

Αγωνίστηκε για 63 λεπτά στο παιχνίδι με τη Γκενκ και την καλύτερη στιγμή του την είχε λίγο πριν γίνει αλλαγή. Προσπάθησε να συμμετάσχει στο ματς, αλλά δεν έχει φανεί ιδιαίτερα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Έπαιξε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης και κατάφερε να πετύχει ένα πολύ γρήγορο γκολ και δύσκολο, αφού είχε παίκτη μπροστά του. Δεν μπόρεσε, πάντως δημιουργικά να φτιάξει, αλλά και αυτός έκανε τη δουλειά του.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Αρκετά καλή η εικόνα του Μασούρα ειδικά όσο είχε δυνάμεις. Πίεσε πολύ και έκλεψε αρκετές μπάλες δίνοντας κατοχή στην ομάδα του.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Σε κάποιες περιπτώσεις καθυστέρησε την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Μαροκινός όσο έπαιξε δεν τον βοήθησε και το ματς για να φανεί επιθετικά, αλλά έτρεξε αρκετά και διεκδίκησε φάσεις.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πήρε περισσότερο χρόνο απ' ότι αναμενόταν. Ο Έλληνας χαφ χρησιμοποιήθηκε μπροστά από Μαντί και Ιμπόρα. Σημαντικό ότι το μισάωρο που έπαιξε δεν κρύφτηκε και προσπάθησε να συμμετάσχει στο ματς.

ΜΠΙΕΛ

Με μία ωραία ατομική ενέργεια στο 75' λίγο έλειψε να κάνει το 2-0, αλλά στάθηκε άτυχος, αφού είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Πέρα από αυτή τη φάση δεν έδειξε κάτι καλύτερο Ισπανός.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ

Και μόνο που αγωνίστηκε σε αυτό το παιχνίδι δείχνει πολλά επιβεβαιώνοντας ότι έχει έρθει στην Ελλάδα σε πολύ καλή κατάσταση. Μπήκε ορεξάτος στο γήπεδο και κυνήγησε πολύ τις φάσεις.

ΝΤΟΗ

Πέρασε στο αγωνιστικό χώρο στο 75ο λεπτό και έπαιξε ως αμυντικός χαφ. Είχε να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση από τα φιλικά της Αυστρίας, αλλά φαίνεται ότι θα πάρει αρκετό χρόνο φέτος με αυτόν τον ρόλο.