Μαρτίνεθ: «Μου άρεσε το ομαδικό μας πνεύμα, μας βοήθησε ο κόσμος»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γκενκ και αναφέρθηκε στο τι του άρεσε και τι όχι.

Μαρτίνεθ: «Μου άρεσε το ομαδικό μας πνεύμα, μας βοήθησε ο κόσμος»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γκενκ παραδέχτηκε πως η ομάδα του έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και στάθηκε στο γεγονός πως σταμάτησε ένα αρνητικό σερί.

Αναλυτικά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε:

Για το τι κρατάει: Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Μας βοήθησαν πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Από την πλευρά μας φάνηκε ότι είχαμε αρκετή κόπωση, αφού ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Μου άρεσε πολύ το πνεύμα της ομάδας, η προσωπικότητα που δείξαμε και η ομαδικότητα. Είχαμε καλές στιγμές στο παιχνίδι.

Για το τι δεν του άρεσε: Είχαμε ένα διάστημα στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν πολύ χαλαροί και κάναμε λάθος πάσες. Εκεί ήταν κρίμα γιατί από την ανακρίβεια στις μπαλιές μας χάσαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Μη ξεχνάμε ότι είχαμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που είναι καλή φόρμα και πιο έτοιμος.

Για το αν είναι φαβορί: Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ποτέ φαβορί και ειδικά όταν πρόκειται γι' αυτές τις διοργανώσεις. Βλέπουμε ότι οι ομάδες είναι πολύ κοντά.

Για το αν θα είναι βελτιωμένος στη ρεβάνς: Πρέπει να βελτιωθούμε. Είναι μία διαδικασία που πρέπει να συνεχιστεί. Μέρα με τη μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που δεν ήταν καλά προετοιμασμένοι και έπαιξαν και τα έδωσαν όλα. Μιλάω για τον Αλεξανδρόπουλο και τον Ελ Κααμπί που έκαναν λίγες προπονήσεις, αλλά έπαιξαν και τα έδωσαν όλα. Δεν θέλω να μιλήσω για όλη την ομάδα. Είναι ευγνώμων στον κόσμο. Συμπληρώσαμε 623 μέρες χωρίς νίκη στο Καραϊσκάκη και σήμερα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και με τη βοήθεια του.