Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες του Χουάνγκ και το παζλ των χαφ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Γκενκ και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα περιμένει τον Χουάνγκ.

Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες του Χουάνγκ και το παζλ των χαφ

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην εποχή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ δίνει το βράδυ της Πέμπτης (22:00, CS1) ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται τη Γκενκ σε ένα ματς πολύ μεγάλης σημασίας, αφού καλείται να βάλει θεμέλια πρόκρισης στα playoffs του Europa League.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για το παιχνίδι με τη Γκενκ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/8) με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη. Μάλιστα ο Μαρτίνεθ προχώρησε σε κάτι ασυνήθιστο, αφού το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 21:30 προκειμένου να είναι πιο κοντά στην ώρα έναρξης του αγώνα.

Στη διάθεση του 42χρονου προπονητή είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα και αυτό που τον… βασανίζει είναι ο Χουάνγκ. Το πιθανότερο είναι πως ο Νοτιοκορεάτης θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού και δεν θα παίξει από την αρχή.

Παρά το γεγονός ότι έκανε μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες ημέρες και έδειχνε να είναι πολύ καλύτερα τελικά φαίνεται πως είναι ρίσκο να αγωνιστεί από την αρχή. Βέβαια με σιγουριά αυτό θα μπορεί να ειπωθεί την Πέμπτη (10/8) όταν και θα κάνει την τελευταία του δοκιμή. Από ' κει και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα, αλλά ας περιμένουμε την τελική απόφαση του Μαρτίνεθ. Πάντως στα χαφ τα πράγματα δείχνουν κάπως μπερδεμένα με τον Ισπανό να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για την τελική του απόφαση.