Και η Ντουντελάνζ στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στην «κατασκοπία» του ΟΦΗ, λόγω της εκτός έδρας αποστολής στο «Γεντί Κουλέ» στις 21 του μηνός, αλλά ήδη οι αναλυτές ασχολούνται και με την ομάδα από το Λουξεμβούργο.

 

Και η Ντουντελάνζ στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό

Τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων μπορεί να μην την βλέπουν με ζεστό μάτι οι προπονητές των συλλόγων, αλλά την ίδια στιγμή – πέρα από το φυσιολογικό άγχος τους με την κατάσταση των διεθνών – τους δίνεται και μία ευκαιρία για να μελετήσουν λίγες μέρες παραπάνω τους εκάστοτε αντιπάλους που βρίσκονται στο πρόγραμμα.

Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου έχει το ταξίδι στην Κρήτη. Είναι η πρώτη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν φέτος το αεροπλάνο για ταξίδι εντός συνόρων, καθώς εώς τώρα οι δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις του ήταν με Πανιώνιο και ΑΕΚ.

Στις 21 του μηνός το πρόγραμμα έχει τον ΟΦΗ και το ματς στο «Γεντί Κουλέ». Ένας ΟΦΗ που «καίγεται» για βαθμούς, αλλά την ίδια στιγμή και οι Πειραιώτες δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο κάποιου στραβοπατήματος. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία έδρα που ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έφυγαν με τρίποντο.

Ο Ολυμπιακός έχοντας ως «όπλο» τις πολύ καλές του εμφανίσεις, αλλά και ως ντεζαβαντάζ την γκίνια του, έχει υποχρεώσει τον Μαρτίνς και τους συνεργάτες του να αρχίσουν πολύ νωρίς τη μελέτη του ΟΦΗ.

Μόνο που σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει στο πλάνο «κατασκοπίας» μόνο τους Κρητικούς. Υπάρχει και η Ντουντελάνζ.

Το ταξίδι στο Λουξεμβούργου είναι τέσσερις μέρες μετά την αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ». Ήδη ο Μαρτίνς και το επιτελείο του έχει πάρει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα βίντεο για να γίνει η αποκρυπτογράφηση της ομάδας από το Λουξεμβούργο και έχει ξεκινήσει ήδη η «ανάγνωσή» της.

Ο Μαρτίνς δεν υποτιμάει σε καμία περίπτωση την Ντουντελάνζ, η οποία να θυμίσουμε ότι είχε κρατήσει το 0-0 στα ημίχρονα των αγώνων τόσο με τη Μίλαν στο Λουξεμβούργο (ηττήθηκε με γκολ – καραμπόλα του Ιγκουαϊν με 0-1), όσο και με την Μπέτις στην Ισπανία (δέχτηκε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος).

Κατά συνέπεια, είναι απολύτως φυσιολογικό το τεχνικό επιτελείο να έχει στραμμένη την προσοχή του σε διπλό ταμπλό. Και στο Ηράκλειο, και στο Λουξεμβούργο.