Ολυμπιακός: Η λίστα για τα ματς με τη Γκενκ

Ο Ολυμπιακός δήλωσε στην UEFA την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια των προκριματικών του Europa League με τη Γκενκ.

Ολυμπιακός: Η λίστα για τα ματς με τη Γκενκ

Σε ρυθμούς Ευρώπης έχει μπει ο Ολυμπιακός που την ερχόμενη Πέμπτη παίζει το πρώτο του ματς για τα προκριματικά του Europa League με αντίπαλο τη Γκενκ. Η ομάδα του Πειραιά μπορεί να έχει φορτσάρει στα μεταγραφικά για να πάρει τελική μορφή το ρόστερ, αλλά από την άλλη προετοιμάζεται και για ένα σημαντικό ματς.

Την Παρασκευή (4/8) οι Πειραιώτες δήλωσαν στην UEFA και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στη λίστα για τα δύο παιχνίδια με τους Βέλγους. Από την πειραϊκή ΠΑΕ δεν ανακοινώθηκε η λίστα που δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τις δύο αναμετρήσεις.

Σε σχέση με άλλα καλοκαίρια διλήμματα δεν υπήρχαν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Όσοι βρίσκονται στον Ρέντη και προπονούνται με την πρώτη ομάδα είναι στη λίστα για την Ευρώπη.

Δηλαδή οι Τζολάκης, Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Μπα, Πορόζο, Φρέιρε, Ρέτσος, Ντόι, Ραμόν, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Κίνι, Ιμπόρα, Μ. Καμαρά, Χουάνγκ, Αλεξανδρόπουλος, Μπουχαλάκης, Μπιέλ, Φορτούνης, Καρβάλιο, Μασούρας, Βρουσάι, Αλγκασίμ και Ελ Αραμπί είναι διαθέσιμοι για τα ματς με τη Γκενκ.

Ο Ολυμπιακός διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε δύο αλλαγές στη λίστα του μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα με τη Γκενκ.