Που απέδωσε ο Μαρτίνς την καθίζηση του Ολυμπιακού...

ΜΙΛΑΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχασε την συγκέντρωση του μετά από την ισοφάριση της Μίλαν. 

Που απέδωσε ο Μαρτίνς την καθίζηση του Ολυμπιακού...

Στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.

Ποια είναι η εξήγηση σας για την καθίζηση του Ολυμπιακού σε ένα δεκάλεπτο και ήρθαν αυτά τα τρία γκολ, αφού μέχρι το 70' η ομάδα έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι;

Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μεγάλο αντίπαλο και μία δύσκολη ομάδα όπως είναι η Μίλαν. Πιστεύω ότι για 70 λεπτά είχαμε τον έλεγχο και ήμασταν ώριμοι και συγκεντρωμένοι. Δεχτήκαμε το γκολ και μετά χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Από τη στιγμή που βγήκε ο Τοροσίδης χάθηκε ο έλεγχος. Δεν είχαμε σκοπό να βγάλουμε τον Βασίλη, αλλά τον Γιάγια. Είχε μία ενόχληση, όμως, ο Βασίλης και γι' αυτό βγήκε. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Από εκείνο το σημείο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και το πληρώσαμε. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Σε μία μεγάλη έδρα όμως όλα αυτά τα πληρώνεις. Είμαστε λυπημένοι και είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Είναι εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου και είναι εντυπωσιακό ότι για δεύτερο σερί παιχνίδι που η ομάδα χάνει ο κόσμος χειροκροτεί την ομάδα. Πως το σχολιάζετε;

Ο κόσμος μας είναι φανταστικός, όμως, εμείς πρέπει να απαντάμε με νίκες. Αυτό γίνεται με έναν τρόπο να είμαστε ισορροπημένοι και συγκεντρωμένοι. Σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ο κόσμος έρχεται για εμάς και πρέπει να ανταποδίδουμε με νίκες. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να παραδεχτούμε ότι σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και οφείλουμε να αλλάξει γρήγορα όλο αυτό.

Πως σχολιάζετε την εικόνα των ποδοσφαιριστών σας στο κέντρο του γηπέδου;

Πραγματικά πιστεύω ότι είχαμε καλό έλεγχο στο κέντρο του γηπέδου. Γνωρίζαμε ότι η Μίλαν έχει παίκτες ποιότητας και γνωρίζαμε ότι η Μίλαν είχε παίκτες που θα μας δημιουργούσε προβλήματα. Θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο του κέντρου γιατί θεωρούσαμε πως αυτό θα ήταν το σημαντικό στο παιχνίδι. Αποδείχτηκε, όμως, ότι δεν ήταν αρκετό.