Γκατούζο: «Ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα»

ΜΙΛΑΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: O Τζενάρο Γκατούζο παρά το 3-1 δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της Μίλαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Γκατούζο: «Ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα»

Ο προπονητής της Μίλαν δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα που βρήκε νικήτρια τη Μίλαν με 3-1. «Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά μπορούμε να εφαρμόσουμε καλύτερα το 4-4-2, διότι σήμερα στη μεσαία γραμμή πιέσαμε με λάθος τρόπο»

Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να είμαστε καλύτερα οργανωμένοι γιατί ειλικρινά δεν είμαι ικανοποιημένος με τα περισσότερα που κάναμε στο τερέν. Έπρεπε να γεμίσουμε καλύτερα την περιοχή».

Αναφερόμενος στην αλλαγή του Κουτρόνε είπε: «Ο Πάτρικ έχει μεγάλη αίσθηση του γκολ και παρότι ότι δεν είναι 100%, κάνει πράγματα που είναι καλά για όλη την ομάδα»

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Γκατούζο απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

-Θεωρείτε ότι κάνατε λάθος που δεν ξεκινήσατε τον Κουτρόνε και τον Τσαλχάνογλου και το διορθώσατε με τις αλλαγές τους;

Μέχρι χθες μου λέγατε ότι δεν τους βγάζω ποτέ, σήμερα με ρωτάτε αυτό. Μπήκαν και άλλαξαν το ρυθμό του αγώνα. Ο Κουτρόνε είχε θέματα και ήταν με αγωγή γιατί ήταν τραυματίας. Η ομάδα είχε πολλά προβλήματα, δεν αμυνόταν καλά και με την είσοδο αυτών των παικτών άλλαξε το παιχνίδι.

-Ήταν σωστή η ιδέα σας να παίξετε με δύο επιθετικούς μετά την είσοδο του Κουτρόνε;

Πρέπει να γίνουν δοκιμές. Θεωρώ ότι και ο Σούσο έκανε καλές σέντρες στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν οι κυρίαρχοι του αγώνα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά και κράτησε σωστά τη μπάλα.

-Πιστεύετε ότι η ομάδα σας βελτιώνετε σύμφωνα και με την εικόνα της στα τελευταία δύο παιχνίδια;

Βλέπω βελτίωση στην ομάδα μου. Τεχνικά η ομάδα παίζει καλά. Πρέπει να διαβάζουμε καλύτερα όταν δεν έχουμε την κατοχή της μπάλας. Ο Σούσο παίζει καλά, ενώ ο Μποναβεντούρα δεν μπορεί να αποδώσει τόσο καλά σε αυτό το σύστημα.

-Θεωρείτε ότι η ομάδα υπέφερε στο κέντρο;

Το κέντρο του Ολυμπιακού είναι πολύ ποιοτικό. Είχε κατοχή της μπάλας, έβγαινε σωστά στη μπάλα. Ο Ολυμπιακός είχε θέματα στο αμυντικό κομμάτι. Η Μίλαν αν πρέπει να βελτιωθεί κάπου θα πρέπει να βελτιωθεί συνολικά όχι μόνο στο κέντρο της.

-Πολλές φορές έχετε πει ότι ο Μπίλια είναι απαραίτητος στην ομάδα. Θεωρείτε ότι μπορεί να παίξει κάποιος άλλος στη θέση του;

Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τη Μίλαν.

-Τι πρέπει να κάνει η Μίλαν για να γεμίσει ξανά το γήπεδο της;

Η ώρα δεν βοήθησε καθόλου να γεμίσει το γήπεδο. Η σωστή ώρα για να παίζουμε είναι αυτή του Τσάμπιονς Λιγκ και εκεί θα πρέπει να γυρίσουμε γιατί αυτά τα ματς έχουν χάσει την αίγλη τους.