Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού με Μίλαν: Η πολυμηχανή Γκερέρο και ο επιπόλαιος Σισέ

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι κόντρα στην Μίλαν στο Σαν Σίρο. 

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού με Μίλαν: Η πολυμηχανή Γκερέρο και ο επιπόλαιος Σισέ

ΣΑ: Σε καμία περίπτωση δεν έφερε ευθύνη στα τρία γκολ της Μίλαν. Ίσα-ίσα που με τις επεμβάσεις του κράτησε τον Ολυμπιακό όρθιο στο 35’ (Ιγκουαϊν), στο 37’ (Καστιγιέχο) και στο 50’ (Σούσο). Σίγουρα με την εικόνα του έδειξε ότι θα αποτελέσει έναν πολύ δυνατό ανταγωνιστή του Γιαννιώτη.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Κατέθεσε την ψυχή του ο Βασίλης. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εξαφάνισε τον Καστιγιέχο, αναγκάζοντας τον Γκατούζο να αλλάξει διάταξη και να τον βάλει κοντά στον Ιγκουαϊν, φέρνοντας τον Μποναβεντούρα στα αριστερά.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Αλάνθαστος! Ο Πορτογάλος στόπερ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και σίγουρα έδειξε ότι θα… πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του στην κούρσα για το κέντρο της άμυνας.

ΣΙΣΕ: Έως το 70’ που έχασε τον Κουτρόνε στο 1-1 ήταν ουσιαστικός. Ύστερα ήταν «μέσα» και στα άλλα δύο γκολ της Μίλαν.

ΚΟΥΤΡΗΣ: «Μηχανάκι» από τα αριστερά. Του πιστώνεται η τρομερή ασίστ στο κεφάλι του Γκερέρο στο 0-1, θα μπορούσε να «γράψει» και δεύτερη ασίστ στο 35’ στον Ναουέλ, ενώ είχε και ένα καλοχτυπημένο φάουλ στο 50’. Κι όλα αυτά έχοντας δύσκολο ανασταλτικό έργο με αντιπαλο τον Σούσο.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Άλλη μία μεγαλειώδης εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο. Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά πράγματα. Και στο Μιλάνο ο Γκιγιέρμε επιβεβαίωσε για ποιο λόγο ο Μαρτίνς επέμενε να πάρει τον συγκεκριμένο «σκύλο» για τα χαφ του. Αρχοντικός!

ΝΑΤΧΟ: Αν και ακόμη δεν βρίσκεται στο 100%, από δικό του κλέψιμο ξεκινάει η φάση του 0-1 και σε γενικές γραμμές ήταν από τους παίκτες που έλαμψαν με την παρουσία τους εώς και το 70’ που όλα πήγαιναν ρολόι για τον Ολυμπιακό. Ίσως στη φάση του 66ου λεπτού θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα (να πασάρει σε Φέτφα ή Γκερέρο) αντί να σουτάρει και να πάρει εκείνος τη δόξα του… 0-2

ΤΟΥΡΕ: Χωρίς να «γκαζώσει» έδειξε ότι και στα 35 του έχει για… πρωινό ακόμη και τα χαφ της Μίλαν. Προφανώς και ο Γιάγια δεν είναι για 90λεπτο και σίγουρα ήταν υπέρβαση για αυτόν που αγωνίστηκε 83 λεπτά. Όσο έπαιξε όμως, έβγαζε μία ηρεμία στο παιχνίδι του και κυρίως έδινε την εντύπωση σε όλους ότι με μία-δυο επαφές με την μπάλα μπορούσε να βγάλει την ομάδα του σε καλές προϋποθέσεις για γκολ. Ο Μπακαγιόκο τα βρήκε σκούρα απέναντί του.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Από τους διακριθέντες και ο Γιάννης. Κρατούσε την μπάλα όσο έπρεπε, αποτελούσε το… κακό σπυρί του Ροντρίγκες υποχρεώνοντάς τον σε επιπόλαια φάουλ, «έτρωγε» τον χρόνο όταν έπρεπε, σίγουρα κάποιες προσπάθειές του δεν είχαν την κατάληξη που θα ήθελαν, ενώ στο ενεργητικό του είχε και ένα καλό σουτ στο 74’.

ΝΑΟΥΕΛ: Θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στο 35’, ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι έτρεξε πολύ και βοήθησε αρκετά ανασταλτικά τον Κούτρη. Κουράστηκε και δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε από τον Ποντένσε.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Τα έκανε όλα ο Ισπανός. Σκόραρε, μάρκαρε, πίεζε, πάσαρε, «έσπαγε» την μπάλα αριστερά – δεξιά. Μία πολυμηχανή με λίγα λόγια. Σίγουρα και αυτός έχει πάρει εξαιρετικό βαθμό για τη γενικότερη εικόνα του.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Μπήκε στο 72’ αντί Ναουέλ και ουσιαστικά ήταν σαν να μην μπήκε. Κατέστρεψε δύο αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού, τρακάροντας πάνω στους αντιπάλους του, ενώ σε μία κόντρα που πήγαν να βγουν οι «ερυθρόλευκοι» με καλές προϋποθέσεις, έχασε την μπάλα και στην εξέλιξη της φάσης η Μίλαν πέτυχε το 2-1.

ΜΕΡΙΑ: Αντικατέστησε τον Τοροσίδη και αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας στα τελευταία λεπτά. Δεν μπορεί να κριθεί για την εμφάνισή του.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε στα τελειώματα και η τροπή που είχε πάρει το ματς δεν τον βοήθησε και τον ίδιο να φανεί επιθετικά.