Μουρμούρα και γκρίνια στη Μίλαν

ΜΙΛΑΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το γκολ του Γκερέρο έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των οπαδών της Μίλαν και αυτό βγαίνει σε κάθε λάθος ενέργεια των ποδοσφαιριστών της.

Μουρμούρα και γκρίνια στη Μίλαν

Σε πίεση βρίσκεται ο Τζενάρο Γκατούζο, αφού η Μίλαν δεν είναι και στα καλύτερα του. Αυτό το καταλάβαινε κανείς και από την ενδεκάδα που επέλεξε να παρατάξει, αφού παρά τη φημολογία για πολλές αλλαγές τελικά έβαλε ό,τι καλύτερο είχε, αφού "καίγεται" να πάρει το ματς.

Το ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στις τάξεις των φίλων της Μίλαν φαίνεται και από τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Περίπου 15.000 οπαδοί των "ροσονέρι" βρέθηκαν στο "Σαν Σίρο" και δεν είναι αρκετοί θερμοί στις εκδηλώσεις τους.

Μετά το γκολ του Γκερέρο, μάλιστα από την κερκίδα υπήρχε δυσφορία και γκρίνια. Ειδικά όταν οι ποδοσφαιριστές της Μίλαν έκαναν ένα λάθος ή οι αντίστοιχοι του Ολυμπιακού έβγαιναν στην επίθεση από την κερκίδα έβγαινε μία γκρίνια και μουρμούρα για την ομάδα.

Είναι σε πίεση ο Γκατούζο και γενικότερα η ομάδα. Θυμίζουμε πως η διοίκηση της Μίλαν έχει ξοδέψει και πάλι αρκετά χρήματα, αλλά μέχρι τώρα αυτό δεν βγαίνει στο γήπεδο.