LIVE στην Πιάτσα ντελ Ντουόμο - Ζωντανή εικόνα από το ραντεβού των φιλάθλων στο Μιλάνο

To fosonline σας πηγαίνει στο κέντρο του Μιλάνου για να δείτε τη συγκέντρωση των φίλων του Ολυμπιακού.

LIVE στην Πιάτσα ντελ Ντουόμο - Ζωντανή εικόνα από το ραντεβού των φιλάθλων στο Μιλάνο

Το ραντεβού είναι στις 16:00 ώρα Ιταλίας, δηλαδή στις 17:00 Ελλάδα στο κέντρο του Μιλάνου και συγκεκριμένα στην Piazza del Duomo. Εκεί συγκεντρώνονται αυτοί την ώρα οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Μάλιστα η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε και ανακοίνωση με οδηγίες προς τους φιλάθλους. Σε αυτή αναφέρει: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι θα βρεθούν στην Ιταλία για την αναμέτρηση κόντρα στην Μίλαν πως το σημείο συνάντησης είναι η Piazza del Duomo στις 16:00 (ώρα Ιταλίας). Τα πούλμαν με τον κόσμο του Ολυμπιακού θα οδηγηθούν από την ιταλική αστυνομία στο parking του γηπέδου και θα μπουν από την είσοδο 5.

Οι μεμονωμένοι φίλαθλοι θα χρησιμοποιήσουν το μετρό (την γραμμή “Lilla”. ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι την γραμμή "Lotto") και θα κατέβουν στην στάση “Stadiο”, όπου και θα μπουν στο γήπεδο από την είσοδο 5. Οι πόρτες ανοίγουν δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς (16:55 ώρα Ιταλίας) και θα υπάρξει ταυτοποίηση στην είσοδο. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει ο κόσμος να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο.

Δείτε live εικόνα από την Piazza del Duomo όπου συγκεντρώνονται οι φίλοι του Ολυμπιακού, ΕΔΩ.

Δείτε τα πλάνα που μετέδωσε νωρίτερα live το fosnoline: