Μαρτίνς σε Βούκοβιτς: «Γι' αυτό σε άφησα έξω»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξήγησε στον Σέρβο γιατί αποκλείστηκε από την αποστολή στο Μιλάνο.

Μαρτίνς σε Βούκοβιτς: «Γι' αυτό σε άφησα έξω»

Αρκετοί είναι αυτοί που θεώρησαν ότι ο αποκλεισμός της Γιάγκος Βούκοβιτς από την αποστολή του Ολυμπιακού στο Μιλάνο αποτελεί ένα είδος τιμωρίας για το αυτογκόλ του στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Λανθασμένη πέρα ως πέρα εξήγηση για μια κίνηση που έγινε με ενταλώς διαφορετική λογική και γιοα την οποία έδωσε τις εξηγήσεις του στον ίδιο τον Σέρβο ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε με τον Βούκοβιτς, στον οποίο ξεκαθάρισε ότι αποκλείστηκε διότι η συνέχεια είναι δύσκολη και τον έχει ανάγκη. Κυρίως, θέλει να καθαρίσει το μυαλό του και να ηρεμήσει για να μπορέσει να προσφέρει στη συνέχεια.

Είναι σαφές ότι ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Βούκοβιτς. Ο Μαρτίνς εξακολουθεί να τον εμπιστεύεται απολύτως και με αυτόν βασικό θα πάει στη συνέχεια, διότι πολύ απλά θεωρεί ότι είναι ο πλέον αξιόπιστος από τους στόπερ του. Από την αρχή της σεζόν συμβαίνει αυτό και δεν πρόκειται να αλλάξει λόγω της άτυχης στιγμής, αλλά και γενικότερα της όχι τόσο καλής απόδοσης του Σέρβου στο προηγούμενο ματς.