Ολυμπιακός: «Κάψα» του Ιγκουαΐν να παίξει στο ματς του «Σαν Σίρο»!

Αν και προέρχεται από τραυματισμό, ο Αργεντινός επιθετικός της Μίλαν θέλει να αγωνιστεί ακόμη και βασικός στο ματς. Οπότε, αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι Σισέ και Μεριά θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους... δεκατέσσερα.

Ολυμπιακός: «Κάψα» του Ιγκουαΐν να παίξει στο ματς του «Σαν Σίρο»!

Τα ρεπορτάζ στην Ιταλία ανέφεραν ότι ο Ιγκουαΐν ναι μεν είναι στην αποστολή, αλλά το πιθανότερο είναι ο Γκατούζο να χρησιμοποιήσει τον Κουτρόνε στην κορυφή της επίθεσης και όχι τον Αργεντινό φορ.

Να θυμίσουμε ότι ο Ιγκουαΐν προέρχεται από μυικό τραυματισμό και η τελευταία φορά που έπαιξε ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου στο 2-2 με την Αταλάντα στο «San Siro». Ο Γκατούζο λοιπόν φερόταν να σκέφτεται να κρατήσει στον πάγκο τον Αργεντινό.

Είναι όμως έτσι ακριβώς τα πράγματα ή υπάρχει κάπου και μία δόση από… κρυφτούλι; Αν ερμηνεύουμε σωστά τις τελευταίες πληροφορίες από το «στρατόπεδο» της Μίλαν, ο Ιγκουαΐν «καίγεται» να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό. Και μάλιστα, να παίξει ακόμη και βασικός, παρότι εδώ και δύο εβδομάδες βρισκόταν στα... πιτς.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν αγωνιστεί ο Αργεντινός, τότε οι Σισέ και Μεριά που αναμένεται να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα.

Είναι διαφορετικό να παίζει ο Κουτρόνε των 19 τερμάτων συνολικά στην καριέρα του και διαφορετικό ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Ιγκουαΐν των… 266 γκολ με τις φανέλες των Ρίβερ Πλέιτ, Ρεάλ, Νάπολι, Γιουβέντους, Μίλαν και Εθνικής Αργεντινής (Ελπίδων και Ανδρών).

Ο Κουτρόνε θεωρείται ένα από τα παιδιά που στο Μιλάνο το πιστεύουν πολύ ότι θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια τον βασικό φορ της Εθνικής Ιταλίας. Προς το παρόν, όμως, ο Ιγκουαΐν είναι ο παίκτης που μόνο και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του προκαλεί μία ανησυχία στους εκάστοτε αμυντικούς που αναλαμβάνουν το μαρκάρισμά του.