Ολυμπιακός: Απέναντι σε 500 εκατομμύρια ευρώ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΙΛΑΝΟ: Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται  στο «Σαν Σίρο» να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που μπορεί να μην θυμίζει την Μίλαν που πρωταγωνιστούσε στο Champions League, αλλά έχει ένα μπάτζετ που προκαλεί… ίλιγγο.

Ολυμπιακός: Απέναντι σε 500 εκατομμύρια ευρώ!

Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα πάντοτε τα χρήματα. Σίγουρα όμως παίζουν έναν πολύ μεγάλο ρόλο και αυτό είναι κάτι που το έχει διδάξει η ιστορία. Περισσότερες φορές κερδίζει ο «Γολιάθ» τον «Δαυίδ» παρά συμβαίνει το αντίθετο.

Στην περίπτωση του ταξιδιού του Ολυμπιακού στο Μιλάνο δεν μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μία μάχη «Δαυίδ εναντίον Γολιάθ», αλλά σίγουρα πρόκειται για μία αναμέτρηση που τα περίπου 63 εκ. ευρώ συγκρούονται με τα… 500 εκατομμύρια!

Τόσο είναι το μπάτζετ των «ροσονέρι». Κοντά στα 500 εκατομμύρια. Για την ακρίβεια λίγο πιο πάνω από 480.

Ο γκολκίπερ Τζίτζι Ντοναρούμα και ο αμυντικός Αλέσιο Ρομανιόλι κοστίζουν παραπάνω από τον… Ολυμπιακό. Ο μεν πρώτος κοστολογείται με 40 εκατομμύρια και άλλα τόσα είναι η χρηματιστηριακή αξία του 23χρονου Ιταλικού στόπερ

Δεν βάζουμε καν στο τραπέζι το όνομα του Ιγκουαϊν, ο οποίος για να πάει από το Τορίνο στο Μιλάνο οι «ροσονέρι» έβγαλαν για τον ετήσιο δανεισμό του 18 εκατομμύρια ευρώ και για να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2019, θα πρέπει να δώσουν 36 εκατομμύρια στην Γιουβέντους. Για την ακρίβεια 54 εκατομμύρια αξίζει μόνο ο Αργεντινός επιθετικός!

Ο Τζενάρο Γκατούζο δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο έμπειρος από τη Μίλαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προφανώς και είναι «mind games» από τον Ιταλό τεχνικό, καθώς οι ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της η Μίλαν έχουν «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα σε Champions League και Europa League.

Ο γκολκίπερ Πέπε Ρέινα, ο αμυντικός Κριστιάν Ζαπάτα, ο δεξιός μπακ Αμπάτε, ο αμυντικός χαφ Λούκας Μπίλια, ο Ιγκουαϊν και πολλοί ακόμα.