Μαρτίνς: «Είμαστε πλήρεις, θα παίξουμε για τη νίκη»

ΜΙΛΑΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Πορτογάλος προπονητής γι' ακόμα μία φορά δήλωσε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του, ενώ μίλησε και για τον Γκατούζο.

 

Μαρτίνς: «Είμαστε πλήρεις, θα παίξουμε για τη νίκη»

Γι' ακόμα μία φορά ο Πέδρο Μαρτίνς έσταξε μέλι για το ρόστερ που έχει στη διάθεση του, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του είναι πλήρης. Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει στο παιχνίδι με τη Μίλαν για να πάρει τη νίκη, ενώ τόνισε πως περιμένει να γίνει ένα ποιοτικό ματς.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Ο αγώνας με τη Μίλαν είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση για την ομάδα σας, ενώ έχει προηγηθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο με την ΑΕΚ. Πόσο επηρεάζει όλο αυτό την προσέγγιση σας του αυριανού αγώνα;

Είναι αλήθεια όπως είπατε και εσείς αυτό το παιχνίδι έρχεται ανάμεσα σε δύο σημαντικά ματς του πρωταθλήματος. Αυτό δεν αλλάζει την προσέγγιση μας σε αυτό το παιχνίδι. Είναι στόχος μας το πρωτάθλημα, αλλά είναι και η καλή πορεία στην Ευρώπη. Δεν κουράζομαι να λέω ότι η ομάδα μας είναι πλήρης γεμάτη ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και τρεις καλούς τερματοφύλακες. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι όπως πρέπει. Το παιχνίδι είναι σημαντικό γιατί ο χρόνος αποκατάστασης είναι ανάμεσα από τα δύο παιχνίδια είναι πολύ μικρός. Είμαστε όμως πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και τα τρία αυτά παιχνίδια.

Έχετε τρεις Άραβες ποδοσφαιριστές ποιον θα εμπιστευόσασταν περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι;

Το σίγουρο είναι ένας από αυτούς δεν θα είναι ο Ομάρ γιατί είναι εκτός αποστολής. Το ποιοι θα παίξουν θα το μάθετε αύριο. Σημασία δεν έχει αν είναι Άραβας ή όχι. Σημασία έχει ότι είναι ποδοσφαιριστής και τι ποδοσφαιριστής είναι. Αυτά είναι τα κριτήρια και θα το μάθετε αύριο.

Το γεγονός ότι και εσείς και ο Γκατούζο ήσασταν παίκτες που παίζατε στο κέντρο σας κάνει να βλέπετε διαφορετικά το ποδόσφαιρο;

Ξέρω πολύ καλά τι παιχνίδι θα περιμένω από τη Μίλαν. Το γεγονός ότι γνωρίζω τον προπονητή το κάνει ενδιαφέρον. Από την εποχή που παίζαμε ποδόσφαιρο όλα έχουν αλλάξει. Σίγουρα η ομάδα του θα έχει χαρακτηριστικά του προπονητή, αλλά όλα θα είναι διαφορετικά. Περιμένουμε μία Μίλαν που θα είναι κυρίαρχη. Είναι μία ομάδα που βάζει εύκολα γκολ, αλλά δέχεται και εύκολα γκολ. Και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο. Θα είμαστε μία ομάδα που θα δημιουργήσει ευκαιρίες. Έχουμε παρακολουθήσει τις δηλώσεις του προπονητή τους και έχουμε δει ότι μας έχει παρακολουθήσει. Περιμένουμε ένα ποιοτικό παιχνίδι που η μπάλα θα αλλάζει συνεχώς πλευρές και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πολλές αλλαγές. Σας προβληματίζει ότι πολλοί από αυτούς δεν έχουν ρυθμό, διότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν;

Είναι αλήθεια ότι κάποιοι έχουν λιγότερα παιχνίδια, αλλά αυτά είναι αρκετά για να τους δώσουν το ρυθμό. Το παιχνίδι αυτό είναι απαιτητικό, αλλά το κριτήριο επιλογής ποδοσφαιριστών είναι να δούμε ποιοι είναι καλά να παίξουν και να κερδίσουν το παιχνίδι με τη Μίλαν και έτσι θα μπούμε να παίξουμε.