Θέλει «απάντηση» σε Γκενκ και «ρεβάνς» από Ολυμπιακό

Ο νέος προπονητής της Σερβέτ, Ρενέ Βάιλερ, θα επιδιώξει να αποκλείσει την Γκενκ στο Champions League, αλλιώς να πάρει ρεβάνς από τον Ολυμπιακό. 

Θέλει «απάντηση» σε Γκενκ και «ρεβάνς» από Ολυμπιακό

Η Σερβέτ θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να αποκλείσει την Γκενκ ώστε να συνεχίσει στο Champions League, κάτι που είναι και ο μεγάλος στόχος του νέου προπονητή της, του Ρενέ Βάιλερ.

Ο 50χρονος τεχνικός έχει εργαστεί στο Βέλγιο ως κόουτς της Άντερλεχτ και γνωρίζει καλά την Γκενκ, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα για την Σερβέτ, η οποία αναμφίβολα είναι το αουτσάιντερ του ζευγαριού.

Σε περίπτωση αποκλεισμού της η ελβετική ομάδα θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο Europa League και ο Βάιλερ θα έχει την ευκαιρία για ρεβάνς από την ελληνική ομάδα. Ήταν προπονητής στη Λουκέρνη, όταν ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Πορτογάλου είχε αποκλείσει άνετα και με δύο νίκες (4-0 και 3-1) την ομάδα του Βάιλερ.

Τώρα μπορεί να παίξει ξανά προκριματικά με τον Ολυμπιακό και να έχει αντίπαλο τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στην δική του ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την ελληνική ομάδα.