Ολυμπιακός: Η Μίλαν βγαίνει πάντα καυτή από τα αποδυτήρια

ΜΙΛΑΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Τι λένε οι αριθμοί των «ροσονέρι» στα έως τώρα παιχνίδια της. Τις περισσότερες φορές σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και όταν δεν τα καταφέρνει βρίσκει δίχτυα με το «καλημέρα» του δευτέρου 45λέπτου.

Ολυμπιακός: Η Μίλαν βγαίνει πάντα καυτή από τα αποδυτήρια

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, ειδικά στο ξεκίνημα του ματς με τη Μίλαν. Συγκεκριμένα στο πρώτο 20λεπτο, εκεί όπου οι «ροσονέρι» βγαίνουν φουριόζοι από τα αποδυτήρια με σκοπό να προκαλέσουν προβλήματα με το «καλημέρα» στους αντιπάλους τους.

Ρίχνοντας μια ματιά στα κατορθώματα της φετινής Μίλαν, διαπιστώνει κανείς ότι στο 71,4% των αγώνων της βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο μέρος.

Αν δεν τα καταφέρει στο πρώτο 45λεπτο, τότε δεν χρειάζεται να περιμένει αρκετή ώρα στο δεύτερο ημίχρονο. Καταφέρνει και σκοράρει προτού συμπληρωθεί συνολικά μία ώρα αγώνα.

Συγκεκριμένα:

Στο Σασουόλο – Μίλαν 1-4 οι «ροσονέρι» άνοιξαν το σκορ στο 39’ με τον Κεσί, έχοντας απωλέσει νωρίτερα αρκετές ευκαιρίες.

Στο Έμπολι – Μίλαν 1-1 μπήκαν σε θέση οδηγού με αυτογκόλ του Καπετσί στο 10’.

Στο Νάπολι – Μίλαν 3-2 προηγήθηκε η ομάδα του Γκατούζο στο 15’ με τον Μποναβεντούρα και είδε κι έπαθε η Νάπολι να γυρίσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο Μίλαν – Αταλάντα 2-2 ο Ιγκουαϊν άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό.

Στο Μίλαν – Ρόμα 2-1 ο Κεσί «εκτέλεσε» τους πρωτευουσιάνους στο 40’.

Πάμε και στα ματς που δεν σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο Κάλιαρι – Μίλαν ο Ιγκουαϊν ισοφάρισε σε 1-1 στο 55’. Και τέλος, στο Λουξεμβούργο κατάφερε και λύγισε την αντίσταση της φιλότιμης Ντουντελάνζ στο 59’ με γκολ-καραμπόλα του Ιγκουαϊν.

«Κλειδί» είναι λοιπόν το πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου διαπιστώνεται όχι μόνο από πλευράς γκολ, αλλά και από πλευράς παραγωγής φάσεων, το καλό διάστημα των Μιλανέζων.