Γκατούζο: «Ο Ολυμπιακός πιο έμπειρος στην Ευρώπη από ότι η Μίλαν»

ΜΙΛΑΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: O Tζενάρο Γκατούζο έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού στη συνέντευξή Τύπου για τον αυριανό (19.55) στο Europa League.

Γκατούζο: «Ο Ολυμπιακός πιο έμπειρος στην Ευρώπη από ότι η Μίλαν»

O προπονητής της Μίλαν δίνει αυτή την ώρα την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Σαν Σίρο για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League είπε:

«Το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη είναι διαφορετικό από ότι στο ιταλικό πρωτάθλημα. Διαφέρει στην τακτική και στην ταχύτητα. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό. Ο αντίπαλος είναι εκφραστής του καλού ποδοσφαίρου, επιθετικού ποδοσφαίρου».

Στη συνέχεια έκανε μια δήλωση που δεν θα άρεσε στους φίλους της Μίλαν αλλά που κολακεύει τους φίλους του Ολυμπιακού.

«Ο Ολυμπιακός παίζει στην Ευρώπη είκοσι χρόνια και έχει περισσότερη ευρωπαϊκή εμπειρία από τη σημερινή Μίλαν».

Aναλύοντας τον Ολυμπιακό ο Γκατούζο είπε: "Ίσως είναι πιο επίφοβοι στην άμυνα, δεν έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, αλλά είναι πολύ γρήγοροι. Θέλουν να δημιουργούν πράγματα στο γήπεδο. Άλλαξαν πολύ σε σχέση με πέρυσι, αλλά έχουν μεγάλη ποιότητα».

Ο προπονητής της Μίλαν συμφώνησε με την άποψη του Πέδρο Μαρτίνς: «Ναι, ο όμιλος απαρτίζεται από ομάδες του Champions League. Ο Ολυμπιακός διαθέτει νικηφόρα νοοτροπία. Όπως η Μπέιτς κι εμείς είμαστε τρεις ομάδες που τους αρέσει να παίζουν καλά, δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουν από τις ομάδες του Champions League».

Η συνέντευξη Τύπου συνεχίζεται...