Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Τοροσίδη και η εμπειρία του Σαν Σίρο

Ο διεθνής μπακ θα αγωνιστεί ξανά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ ξέρει από ματς κόντρα στη Μίλαν.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Τοροσίδη και η εμπειρία του Σαν Σίρο

Όλη την ενδεκάδα αναμένεται να αλλάξει ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τη Μίλαν. Μία από τις πολλές αλλαγές που θα κάνει ο Πορτογάλος είναι και αυτή στο δεξί άκρο της άμυνας της. Ο Βασίλης Τοροσίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Ως δεξί μπακ θα παίξει ο «Τόρο», αφού ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει μείνει εκτός αποστολής. Ο διεθνής αμυντικός θα αγωνιστεί ξανά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα μετά από έξι χρόνια. Συγκεκριμένα το τελευταίο του ματς σε ευρωπαϊκή διοργάνωση το είχε παίξει στις 4 Δεκεμβρίου του 2012. Ήταν η εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Άρσεναλ.

Ήταν η σεζόν που είχε γίνει το διπλό στο Μονπελιέ με το δικό του γκολ. Για τον Βασίλη Τοροσίδη αυτή θα είναι η 54η συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έχει σκοράρει πέντε φορές, ενώ έχει στο ενεργητικό του έχει και έξι ασίστ. Τα τέσσερα από τα πέντε γκολ τα έχει σημειώσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Βασίλης Τοροσίδης επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Η παρουσία του στην ενδεκάδα είναι σημαντική, αφού έχει και την εμπειρία του ιταλικού πρωταθλήματος. Έχει παίξει στο «Σαν Σίρο» κόντρα στη Μίλαν τόσο με τη φανέλα της Ρόμα όσο και με αυτή της Μπολόνια και είναι ένας παίκτης χρήσιμος για ένα ματς-πρόκληση.