ΠΑΟΚ: Αποστολή με Βαρέλα και χωρίς Ελ Καντουρί

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με την ΜΠΑΤΕ.

ΠΑΟΚ: Αποστολή με Βαρέλα και χωρίς Ελ Καντουρί

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για το Europa League με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Βαρέλα, Μαουρίσιο, ενώ εκτός έμεινε ο Ελ Καντουρί.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με προπόνηση τακτικής στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ολοκληρώθηκε η επί ελληνικού εδάφους μικρή προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε στις λεπτομέρειες γύρω από τη διαφορετική προσέγγιση της αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Λευκορωσίας. Οι Φερνάντο Βαρέλα, Μαουρίσιο γυμνάστηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, σε αντίθεση μου τον Ομάρ Ελ Καντουρί , ο οποίος προτιμήθηκε να μείνει εκτός προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες. Οι 21 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Μινσκ είναι οι: Ρέι, Σιαμπάνης, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ, Καρέλης».