Ολυμπιακός: Εκστρατεία για το Μιλάνο

Η μεγάλη μετακίνηση των φίλων του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μίλαν έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο «Σαν Σίρο».

Ολυμπιακός: Εκστρατεία για το Μιλάνο

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο κόσμος του Ολυμπιακού όχι μόνο χειροκρότησε την ομάδα για την προσπάθεια που έκανε, αλλά έστειλε και μήνυμα ενόψει του ματς με τη Μίλαν. Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» ζήτησαν από την ομάδα τη νίκη στο Μιλάνο στο ματς που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League.

Σε ένα παιχνίδι που οι Πειραιώτες θα έχουν στο «Σαν Σίρο» τη στήριξη χιλιάδων οπαδών τους. Στο «σπίτι» της Μίλαν αναμένεται να βρεθούν περίπου 6.000 φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα, αλλά και από την Ευρώπη.

Από τη χώρα μας ξεκίνησε σήμερα η οδική εκδρομή των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού με προορισμό το Μιλάνο. Ο κύριος όγκος των φίλων των «ερυθρόλευκων» αναμένεται στην ιταλική πόλη την Πέμπτη το πρωί. Οι φίλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζουν μία από τις μεγαλύτερες μετακινήσεις που θα έχουν κάνει σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Ευρώπη. Από την πρώτη στιγμή ο κόσμος έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ματς και οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση των φίλων τους.