To «παλεύει» για Ολυμπιακό ο Ιγκουαΐν

Μεγάλη προσπάθεια να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό καταβάλλει ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Το «κόλπο» με τον Καστιγέχο, ο κίνδυνος του Σούσο. Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο Σαν Σίρο. 

To «παλεύει» για Ολυμπιακό ο Ιγκουαΐν

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν έχει χάσει λόγω του τραυματισμού του τα δύο τελευταία παιχνίδια της Μίλαν με την Έμπολι και την Σασουόλο, αλλά η προσπάθεια που κάνει για να είναι παρών στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός σταρ ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα παρότι οι συμπαίκτες του είχαν ρεπό, ενώ την Τρίτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με το γκρουπ. Βασικός στόχος του είναι να παίξει με τον Ολυμπιακό, ενώ «στη χειρότερη» θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Κιέβο, όπως ανέφερε και ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο πριν από λίγο.

Ο Γκατούζο με την Σσουόλο έπαιξε χωρίς σέντερ φορ και έδωσε ρόλο «ψευτοεννιαριού» στον Ισπανό Καστιγέχο, μένοντας πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του. Ο Καστιγέχο έβαλε ένα γκολ, ενώ ο Σούσο ήταν εξαιρετικός σκοράροντας για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην Μίλαν δύο γκολ στο ίδιο παιχνίδι.

Ο Σούσο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μαζί με τον Μποναβεντούρα που βγαίνει πολύ στην περιοχή από αριστερά είναι οι μεγάλοι κίνδυνοι για τον Ολυμπιακό. Φυσικά και ο Κεσί στο κέντρο, όπως και ο Τσαλκάνογλου. Όμως πιο πολύ απ' όλους ο Σούσο που δήλωσε ότι «απελευθερώθηκα με τα γκολ και είμαι έτοιμος να συνεχίσω έτσι». Ο Ισπανός άσος έχει συμμετοχή περισσότερο από κάθε άλλον συμπαίκτη του στα φετινά γκολ της Μίλαν.

Ο Γκατούζο επιμένει να προσπαθεί για να λύσει τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας, καθώς με την Σσσουόλο η Μίλαν δέχτηκε γκολ για 12ο σερί ματς στο ιταλικό πρωτάθλημα. Το μυστικό για τον Ολυμπιακό είναι να μην κλειστεί στην έδρα της Μίλαν. Να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της και να φτάσει σε ένα γκολ που θα του δώσει μεγάλες πιθανότητες για αποτέλεσμα. Αν παίξει πολύ πίσω και προσπαθήσει να κρατήσει έτσι την ιταλική ομάδα, δεν θα έχει τύχη.