Βουδαπέστη: Οδομαχίες και συλλήψεις οπαδών Σεβίλλης και Ρόμα πριν τον τελικό του Europa! (vids)

Ξύλο, τραυματισμοί και συλλήψεις συνθέτουν το σκηνικό των δρόμων της Βουδαπέστης, ύστερα από συμπλοκές οπαδών της Σεβίλλης, της Ρόμα και της... Σλασκ Βρότσλαβ πριν από τον τελικό του Europa League!

Βουδαπέστη: Οδομαχίες και συλλήψεις οπαδών Σεβίλλης και Ρόμα πριν τον τελικό του Europa! (vids)

Σε... πεδίο μάχης έχουν μετατραπεί οι δρόμοι της Βουδαπέστης, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του τελικού του Europa League ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ρόμα. Αρκετοί οπαδοί των δύο ομάδων και όχι μόνο (!) ενεπλάκησαν, με αποτέλεσμα να επικρατήσει εύλογα... μπάχαλο.

Ειδικότερα, μεγάλη μερίδα οπαδών της Ρόμα παρέλασαν στους δρόμους της ουγγρικής πρωτεύουσας, ωστόσο κάποια στιγμή επιτέθηκαν σε φίλους της Σεβίλλης όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία τους. Παράλληλα, στη συμπλοκή φαίνεται πως μετείχαν και οργανωμένοι οπαδοί της Σλασκ Βρότσλαβ, καθώς φέρονται να έχουν κόντρα με αυτούς της Σεβίλλης.

Όπως ήταν φυσικό, στις... οδομαχίες των οπαδών επενέβη η τοπική αστυνομία. Ως αποτέλεσμα, συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις αρκετοί οπαδοί που ενεπλάκησαν στα επεισόδια, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένας φίλος της Ρόμα και ένας της Σεβίλλης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο...