Η πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού

Η Σερβέτ είναι πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Europa League.

Η πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έμαθε έναν από τους υποψήφιους αντιπάλους του για τα προκριματικά του Europa League. Συγκεκριμένα η Σερβέτ επικράτησε με σκορ 1-0 της Λουκέρνης και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ελβετικού πρωταθλήματος αφήνοντας στην τρίτη θέση τη Λουγκάνο.

Έτσι η Σερβέτ εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Σε περίπτωση που αποκλειστεί θα βρεθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League που ο Ολυμπιακός θα είναι στους ισχυρούς. Έτσι οι Πειραιώτες και η Σερβέτ είναι πιθανοί αντίπαλοι. Η ελβετική ομάδα δεν μπορεί να κληρωθεί με τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο προκριματικό του Champions League, διότι και οι δύο ομάδες θα τοποθετηθούν στους ανίσχυρους.

Εάν όντως ο Ολυμπιακός αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League οι επίσημες υποχρεώσεις του θα ξεκινήσουν στις 10 Αυγούστου και τη ρεβάνς θα την παίξουν στις 17 του ίδιου μήνα.

Είναι ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να γλιτώσει τον τρίτο προκριματικό γύρο και να παίξει απευθείας στα playoffs. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο τότε το πρώτο παιχνίδι θα το παίξει στις 24 Αυγούστου και τη ρεβάνς στις 31 του ίδιου μήνα.