Αλέγκρι: «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του Europa League. Απομένουν οι 20 πιο σημαντικές μέρες»

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μίλησε για τον στόχο της κατάκτησης του Europa League και το κρίσιμο διάστημα που απομένει για το φινάλε της σεζόν.

Αλέγκρι: «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του Europa League. Απομένουν οι 20 πιο σημαντικές μέρες»

Η Γιουβέντους υποδέχεται αύριο (11/5, 22.00) τη Σεβίλλη στο Τορίνο στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά του Europa League, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στον τελικό, ενόψει και της ρεβάνς στην Ανδαλουσία.

Ο προπονητής των «μπιανκονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, ενώ υπογράμμισε πως απομένουν 20 κρίσιμες ημέρες για το σύλλογο ως το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

«Πιστεύω ότι στις δυσκολίες της φετινής χρονιάς η ομάδα ανταπεξήλθε καλά. Απομένουν 20 μέρες, που είναι και οι πιο σημαντικές. Έχουμε μια καθοριστική εβδομάδα, αν δεν φτάσουμε στον τελικό σημαίνει ότι οι άλλοι θα ήταν καλύτεροι. Ερχόμαστε από τη μεγάλη επιτυχία στο Μπέργκαμο. Ο πανηγυρισμός μετά το δεύτερο γκολ ήταν υπέροχος, από μια ομάδα που δεν τα παράτησε ποτέ. Και τώρα ένα βήμα τη φορά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Σεβίλλη είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει τέσσερις φορές το Europa League, έχει συνηθίσει να παίζει αυτά τα παιχνίδια. Δεν εγκαταλείπουν ποτέ τον αγώνα. Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε αυτά τα δύο παιχνίδια Europa League και άλλα τέσσερα στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του Europa League και, δεδομένου ότι είμαστε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα στο γήπεδο, να τη διατηρήσουμε».