Ολυμπιακός: «Κατασκοπία» της Μίλαν

Είτε με την Έμπολι αύριο, είτε με την Σασουόλο την Κυριακή, θα βρεθεί συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς για να παρακολουθήσει από κοντά την προσεχή αντίπαλο των Πειραιωτών στο Europa League.

 

Ολυμπιακός: «Κατασκοπία» της Μίλαν

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δίνει αύριο και την Κυριακή τις μάχες του για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προετοιμάζεται και για την επόμενη μέρα.

Άλλωστε η «επόμενη μέρα» είναι και μία τεράστια ευρωπαϊκή πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους». Είναι το ποδοσφαιρικό ταξίδι – εμπειρία στο ναό του Μιλάνο, στο «Σαν Σίρο».

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν ναι μεν έχει το μυαλό του στο πώς θα καταστρώσει τα πλάνα του για τα ματς με Λεβαδειακό και ΠΑΟΚ, αλλά θα γίνει και η απαραίτητη «κατασκοπία »της Μίλαν.

Είτε αύριο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Έμπολι (έχει πρωτάθλημα αύριο στην Serie A), είτε στο "MAPEI Stadium" του Σασουόλο την Κυριακή, ο Πορτογάλος τεχνικός θα στείλει συνεργάτη του για να κατασκοπεύσει από κοντά την αντίπαλο των Πειραιωτών.

Να θυμίσουμε ότι το ίδιο πράττει στην προετοιμασία όλων των αγώνων. Είχε στείλει άνθρωπο στο ΟΑΚΑ για να δει το ΑΕΚ – Πανιώνιος, αλλά και στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ με αφορμή το ματς της Κυριακής. Και φυσικά ταξίδια «κατασκοπίας» είχαν γίνει και πριν από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με Λουκέρνη, Μπέρνλι και Μπέτις. Στα πρώτα δύο είχε πάει ο ίδιος ο Μαρτίνς σε Ελβετία και Αγγλία.